Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia 6600

Recommended Posts

В отлично състояние, чисто нов панел и чисто нов кожен калъф. Карта 16 МБ. Супер много игри, мелодии и софтуер. Цена 295 лв.

В отлично състояние, чисто нов панел и чисто нов кожен калъф. Карта 16 МБ. Супер много игри, мелодии и софтуер. Цена 295 лв.

ako te ustroivat 260-70 lv mi pusni pm shte go vzema ako nqma zabalejki. Veseli praznici.

Нова цена 290 лв.

Списък на игрите: Snake EX, Mix Pix, Pang, Chessmaster, Might And Magic, K-Insector, XIII, GemJam, Ion Hawk, Goldminer, Dragon Island, Caveman, Castle Of Spells, Bomberman, Bobby Carrot, Block Breaker, Atomic UGround, Aleste, AirWar, Actraiser.

69 мелодии. Идеално състояние. Оригинално зарядно. Кожен калъф Superpass. MP3 player, DIVX player.

pic_24_157.jpg

аз съм навит да го взема,само че вече живея в гр.Добрич.Има вероятност приятелката ми тези дни да дойде в Пловдив.какво може да измислим??

аз съм навит да го взема,само че вече живея в гр.Добрич.Има вероятност приятелката ми тези дни да дойде в Пловдив.какво може да измислим??

ами в подписа ми по-долу има работен адрес и телефон. ако дойде понеделник-петък, да дойде в магазина. ако дойде събота-неделя, да звънне на телефона, и ще се видим.

приярелката ще ходи в Пловдив, но не другата седмица, но май нняма да е скоро.Поне след 2-3. Искаше ми се да измислим нещо.Много ми се оскъпява да идвам до Пловдив заради телефона

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...