FunLov3 Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Iskam da si kupq koldena 6apka nqkvi idei ot kade i kakvi moga da si kupq ??? Vidqh predlojeniqta v Koledniq Bazar ... no ne mi haresah osobenno ! Helppp ! BTW: Merry Christmas May the Christmas Spirit Be Forever With All Of You !!! (SW Rulezzz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 видях в магазина всичко по лев до пощата дето е на два етажа ама ми се сториха боклуци--иначе вчера видях един пич с една шапка дето завършва с около 20 сантиметрова спирала или нещо като пружина и на върха и бях пискюл--беше много хубава ако знаете дали има в българия такива думайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 видях в магазина всичко по лев до пощата дето е на два етажа ама ми се сториха боклуци--иначе вчера видях един пич с една шапка дето завършва с около 20 сантиметрова спирала или нещо като пружина и на върха и бях пискюл--беше много хубава ако знаете дали има в българия такива думайте Az su6to sum vijdal takava ... i na mene mi haresa mngo ... Prosto e mnooo qka ! BTW: Nqkoi da poznava 6iva4i koito biha mi u6ili ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 в практикер :Д има много видове и са яки аз имам даже и костюм на дядо мраз хаехахае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.