dX Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Тъй като всеки телефон рано или късно омръзва.. предполагам че моя вече ми е омръзнал Ето какво върви към него: - телефона (за къде без него) - книжка на няк'ви езици.. manual-че с две думи - книжка на български - изтекла гаранционна карта (може и без нея по желание на клиента) - кутийка - зарядно Телефона е запазен.. със оригиналния панел си е.. изобщо, всичко му е оригинално, все още не е ходил на сервиз Тъй като ако го продам, трябва да си търся нов телефон.. а това е занимавка за която нямам време и нерви, предлагам бартер.. за предпочитане е телефонът който ми предлагате да е от подобен ценови клас, тъй като има твърде голяма вероятност да не мога да скокна с пари Снимки и информация - тук P.S: Предпочитам офертите който ми давате да са на ЛС.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 Добавих линкче за снимки и информация относно телефона.. Айде де.. не бъдете стеснителни.. няма начин никой да не иска бартер Ще го отдам на празничното настроение.. надявам се че този път някой ще забележи темата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 5, 2006 Author Share Posted March 5, 2006 Все още важи предложението. Не може само на мен да ми е хръмнала тая идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.