FENA Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Продавам един чивт кубинки,които са носени известно време,но иначе са запазени и абсолютно здрави,имат си връзнки и стелки(мисля че са пластмасови),отдолу са шити.43-ти номер е големината им.Който има интерес нека пише,могат да се видят и да се пробват разбира се.Цената е 22лв,нови са около 40-45-лв,затова мисля че моята цена е адекватна.За въпроси на ЛС или в темата,може и на гсм-а да ме намерите,който има желание ще му дам номера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Продавам един чивт кубинки,които са носени известно време,но иначе са запазени и абсолютно здрави,имат си връзнки и стелки(мисля че са пластмасови),отдолу са шити.43-ти номер е големината им.Който има интерес нека пише,могат да се видят и да се пробват разбира се.Цената е 22лв,нови са около 40-45-лв,затова мисля че моята цена е адекватна.За въпроси на ЛС или в темата,може и на гсм-а да ме намерите,който има желание ще му дам номера. Каза че нови са около 45 лева. А знаеш ли откъде мога да ги намеря ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Каза че нови са около 45 лева. А знаеш ли откъде мога да ги намеря ? На руския пазар,мисля,че ги има,само че не знам качеството им какво е и дали имат стелки.Тези моите са взимани от военен магазин и поне са здрави.Иначе там съм виждал,че продават,за другаде не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 На руския пазар,мисля,че ги има,само че не знам качеството им какво е и дали имат стелки.Тези моите са взимани от военен магазин и поне са здрави.Иначе там съм виждал,че продават,за другаде не знам. Ще ида да погледна. Ако има някой кото може да вземе от военен магазин 42-43 номер за мен нови ще го спомена в молитвите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.