Rex Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Описание може да видите Тук В комплекта се включва каквото е написано на страницата т.е. - джойстик с 30игри/8 битови/ - слушалки - чантичка, с помощта на която се закрепва за седалката - дистанционно - адаптер 110-220 V - адаптер за кола 12 V /преходник за запалката/ - кабел за връзка с телевизор/накрайника е с 3 видеобукси - 2звук стерео/моно и 1 картина/ Чисто ново е. Купих го от Америка това лято. Продавам го защото имам две бройки, а на мен ми трябва само едно. Ако има желаещи ще си изберат едното от двете - на мен ми е все тая кое ще остане за мен. И двете са пускани по 5-6 пъти някъде, даже още им пазя и касовите бележки ако искате да видите че са купувани лятото/btw едното е произведено декември 2004, а другото февруари 2005/. Без никакви проблеми става и за кола, и за вкъщи. Цената е 250лв, като в нея включвам и два филма, които си взех оттам /8mile и Devil's advocate/. Друго, което мога да кажа е,че съм конвертирал филми от различни формати на DVD или VCD и ги чете без никакви проблеми/не чете XVID или DIVX преди да се конвертират в горепосочените формати / Мисля, че чете и SVCD ама не съм пробвал още. Чете и JPG формат, то си пише във сайта. Хубавото е, че освен изход има и вход и може да го вързвате към каквото си искате /аз съм го вързвал за проба към компютъра и към playstation 2/ Ами това е. BTW цената е твърда и не подлежи на коментар/бих го дал за 240 без двата филма,но не по-малко/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 MP3 chete li che ne vidiah v opisanieto. Probval li si? - чантичка, с помощта на която се закрепва за седалката - moje li da go obiasnish po-podrobno kak stava i za koia sedalka stava vupros? Interesa mi e seriozen ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 MP3 chete li che ne vidiah v opisanieto. Probval li si?- чантичка, с помощта на която се закрепва за седалката - moje li da go obiasnish po-podrobno kak stava i za koia sedalka stava vupros? Interesa mi e seriozen ! Не, не чете мп3 - чете Audio CD иначе. Чрез чантичката може да се закрепи горе за облегалката на една от двете предни седалки и така пасажерите, които са на задната седалка могат да гледат филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.