Jump to content
BulForum.com

Продавам Portable DVD player Polaroid 0707N

Recommended Posts

Описание може да видите Тук В комплекта се включва каквото е написано на страницата т.е.

- джойстик с 30игри/8 битови/

- слушалки

- чантичка, с помощта на която се закрепва за седалката

- дистанционно

- адаптер 110-220 V

- адаптер за кола 12 V /преходник за запалката/

- кабел за връзка с телевизор/накрайника е с 3 видеобукси - 2звук стерео/моно и 1 картина/

Чисто ново е. Купих го от Америка това лято. Продавам го защото имам две бройки, а на мен ми трябва само едно. Ако има желаещи ще си изберат едното от двете - на мен ми е все тая кое ще остане за мен. И двете са пускани по 5-6 пъти някъде, даже още им пазя и касовите бележки ако искате да видите че са купувани лятото/btw едното е произведено декември 2004, а другото февруари 2005/. Без никакви проблеми става и за кола, и за вкъщи.

Цената е 250лв, като в нея включвам и два филма, които си взех оттам /8mile и Devil's advocate/. Друго, което мога да кажа е,че съм конвертирал филми от различни формати на DVD или VCD и ги чете без никакви проблеми/не чете XVID или DIVX преди да се конвертират в горепосочените формати :cry / Мисля, че чете и SVCD ама не съм пробвал още. Чете и JPG формат, то си пише във сайта. Хубавото е, че освен изход има и вход и може да го вързвате към каквото си искате /аз съм го вързвал за проба към компютъра и към playstation 2/

Ами това е. BTW цената е твърда и не подлежи на коментар/бих го дал за 240 без двата филма,но не по-малко/.

MP3 chete li che ne vidiah v opisanieto. Probval li si?

- чантичка, с помощта на която се закрепва за седалката - moje li da go obiasnish po-podrobno kak stava i za koia sedalka stava vupros?

Interesa mi e seriozen !

Не, не чете мп3 - чете Audio CD иначе. Чрез чантичката може да се закрепи горе за облегалката на една от двете предни седалки и така пасажерите, които са на задната седалка могат да гледат филми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...