madnez Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Искам да не е малък като монитор ами да има поне едно 22 и повече инча. Предложете оферти. Обаче да не са като тази дето гледах втора ръка 300 лв ) Мога да предложа Тв-тунер ПикселВю + доплащане от моя страна и не държа тв-то да е на 2 месеца, но пък да няма проблеми с кинескопа и тунера да е сносен ) Весели празници и мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Искам да не е малък като монитор ами да има поне едно 22 и повече инча. Предложете оферти. Обаче да не са като тази дето гледах втора ръка 300 лв ) Мога да предложа Тв-тунер ПикселВю + доплащане от моя страна и не държа тв-то да е на 2 месеца, но пък да няма проблеми с кинескопа и тунера да е сносен ) Весели празници и мерси предварително Gledam spomenal si mojat televizor za 300 leva za tezi danni koito sam predlojil kato nov 6te plati6 pone 600 i 6te e kitaiski ili v nai dobrijat slu4ai koreiski,no ne i nemski kato mojat mejdu drugoto imam i edin KITON 29 in4a za 160 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 moga da dam 140 lv za tozi ako mi pokajesh snimki i nqma nikakvi defeki. Dai i malko poveche info za distanciono i t.n. kanali tunera kaf e Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 140 лв - Това Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen44 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 moga da dam 140 lv za tozi ako mi pokajesh snimki i nqma nikakvi defeki. Dai i malko poveche info za distanciono i t.n. kanali tunera kaf e KITON 72 sm.69 kanala hiperband tuner originalno distancionno Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Pusnete po edin pm s nqkakvi kontakti kade i kak moga da gi vidq kakva kartina vadqt kak rabotqt i eventualno ako sichko e 6 da vzimam ediniq, che az tv ne gledam, no pak nemoje i bez tv a prez tunera nemoga pravia nishto na pc-to dokat gledam . I ako ima nqkoi oferta za tv-tunera da go prodavam da pishe ili pak s vas barter s doplashtane markata e -> TV Tuner PixelView, Play TV pro Ultra, Stereo, Teletext, Remote pichove mersi za ofertite predlojiha mi tanko edin samsung zatvorete temata mersi pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Panasonic TOP DOME 21" 90 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 ATEL Tvoito moje bi e oferta ako e kachestven no kato gledah cenite na vtora raka i teq na novi i hvvanah ta si kupih nov flat s 3 godini garancia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.