GeorgeCh Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! Време за промоции: Компютър: Процесор: Intel Celeron 1100MHz PGA2 - 256K кеш Кутия: ATX хоризонтално захранване Дъно: Acorp 6A815E1 - Intel 815 chipset, ATX Памет: 256MB PC133 PQI Видеокарта: ATI Radeon 7200 All-In-Wonder 32MB AGP (с TV Tuner) Опт. у-во: DVD-ROM Panasonic LF-D101 SCSI комплект със SCSI adapter Adaptec AVA-2904 (Adaptec AIC-7856T chip). Изделието е уникално, с много специален трей - работи само със стандартни дискове. Дискове тип MiniCD и BusinessCard не могат да се ползват с него. Поддържа DVD-RAM формат. Чете всякакви CD-та и матрични DVD-та. Не чете писани DVD-R и DVD+R. Произведен (DVD-ROM) Февруари 1999г. Флопи: не Харддиск: 10GB Maxtor LAN: RTL8139 PCI Звук.карта: onboard USB: 2xUSB1.1 port onboard Куплунг клавиатура: PS/2 Куплунг мишка: PS/2 Цена: 320лв. Коледна цена: 300лв. Монитор: 17" 17" HP UltraVGA 1280 - Модел D22818A - Януари 1997г. - Мн. добър - 1024x768@75Hz, 1280x1024@60Hz Цена: 60лв. Коледна цена: 55лв. Промоция компютър+монитор: 340лв. Компютърът не се продава на части! Цените не подлежат на коментар. Гаранция: компютър - три дни; монитор - три месеца. Коледната промоция важи до 30.12.2005г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Тъй като Медиона е продаден, сменям монитора в промоцията + допълнителна отстъпка за комплект: Промоция компютър+монитор: 340лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 nqkakva snimka na monitora da go vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 nqkakva snimka na monitora da go vidim Снимка1 Снимка2 Снимка3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Снимка1Снимка2 Снимка3 Имам интерес към този черният отгоре наd HP, снимка 3 май. IBM ли е,колко инчов е (изглежда ми 19"), колко струва и точен модел ако може? Флат ли е какъв му е кинескопа? Година на производство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 За пръв път си позволявам да правя коментар в този раздел, когато всъщност нямам интерес. Може би е срещу правилата, но просто се чуствам длъжен да кажа, че моя компютър е P4 Celeron 1.7 Ghz...256 K Кеш... 512 Mb Ram 333 Mhz... nVIDIA GeForce4 MX420 64 Mb...Tv-out... Hard Disk 40 Gb maxtor 7200 r.p.m. CD-Rom NEC 52x DC-RW Sony 48x...нещо си... 48x Та за тази моя барака ми дават max ~300 лв в повечето фирми, а както виждаш почти всички компоненти са двойно по-добри от тези, които ти предлагаш. Просто се дразня, че не само е доста скъпо, но и лъжеш хората, че уж продаваш по-евтино и разни Коледни промоции.. Същия компютър, който ти предлагаш може да си го купи човек нов за същите пари или най-много 20-30 лв повече от някоя фирма + ДДС при тва... Пак се извинявам за оффтопика, но не се сдържах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 И аз се извинявам за офтопика, ама и аз няма да се сдържа. За пръв път си позволявам да правя коментар в този раздел, когато всъщност нямам интерес. Може би е срещу правилата, но просто се чуствам длъжен да кажа, че моя компютър е P4 Celeron 1.7 Ghz...256 K Кеш... 512 Mb Ram 333 Mhz... nVIDIA GeForce4 MX420 64 Mb...Tv-out... Hard Disk 40 Gb maxtor 7200 r.p.m. CD-Rom NEC 52x DC-RW Sony 48x...нещо си... 48x Та за тази моя барака ми дават max ~300 лв в повечето фирми, а както виждаш почти всички компоненти са двойно по-добри от тези, които ти предлагаш. Просто се дразня, че не само е доста скъпо, но и лъжеш хората, че уж продаваш по-евтино и разни Коледни промоции.. Същия компютър, който ти предлагаш може да си го купи човек нов за същите пари или най-много 20-30 лв повече от някоя фирма + ДДС при тва... Пак се извинявам за оффтопика, но не се сдържах. И аз се извинявам за офтопика, ама и аз няма да се сдържа. 1. Тези коментари не им е тука мястото. Има си пинната тема за тях. 2. Имало е случаи на много по-драстични скъпотии, които са ме дразнили, но не коментирам - всеки има право да се пробва. Посочените от мен цени са си напълно реални. Ако на KnoppiX не му изнасят - сори. 3. P4 Celeron 1.7 Ghz...256 K Кеш... - като ми намериш такива процесори - обади се. Купувам веднага. 4. Същия компютър, който ти предлагаш може да си го купи човек нов за същите пари или най-много 20-30 лв повече от някоя фирма + ДДС при тва... - Донеси ми го нов с данъчна фактура - осребрявам ти я веднага. Но държа да подчертая - НОВ, с пълна гаранция като за нов и ТОЧНО СЪЩИТЕ параметри като този, който продавам. И последно - ако в този форум има някой, който съм излъгал, или се чувства излъган от мен - нека каже, но не ми е приятно хора, които не ме познават да ме наричат лъжец. P.S. Тъй като компютъра е МНОГО скъп - вече не се продава във форума. Да дадем шанс на 'KnoppiX' да продаде неговия. Модераторите, ако искат, да затворят темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.