Jump to content
BulForum.com

Апартамент под наем

Recommended Posts

Амиии това е общо взето търси се апартамент за нова година може и необзаведен.Също има вероятност да се наеме и за 1-2 месеца не само за 31-1. :) Не ми се вярва много много да има предложения, но ако има такива моля да е уточнено къде се намира апартамента, приблизителна квадратура и съответно цена :)

Амиии това е общо взето търси се апартамент за нова година може и необзаведен.Също има вероятност да се наеме и за 1-2 месеца не само за 31-1. :) Не ми се вярва много много да има предложения, но ако има такива моля да е уточнено къде се намира апартамента, приблизителна квадратура и съответно цена :)

Имам една приятелка дава апартамент до скоро беше свободен довечера ще я разпитам и ще пиша какво е полужението. Иначе с горе-долу голям хол, спалня, кухня и тоялетна + 2тераси и е обзаведен в Смирненски е миналата година бяхме 14човека там на нова година събрахме се и беше 6+ :) , но стига съм говорил довечера ще ти кажа за какво става на въпрос...

Porazpitah malko ...

i ti namerih mqsto za NG ... Na bul Ruski e ...

100+ kv. Stenite sa saboreni ... t.e. ima 1 golqmo pome6tenie

Ima si toplo,voda,WC ... i malko mebeli nz. kvi :)

Kolko lewa predlaga6 ?

P.S. : Pravq usluga na 1 sau4eni4ka :) ... Pomoli me da porazpitam kolko moje da mu vzeme za NG :) !

Porazpitah malko ...

i ti namerih mqsto za NG ... Na bul Ruski e ...

100+ kv. Stenite sa saboreni ... t.e. ima 1 golqmo pome6tenie

Ima si toplo,voda,WC ... i malko mebeli nz. kvi :)

Kolko lewa predlaga6 ?

P.S. : Pravq usluga na 1 sau4eni4ka :) ... Pomoli me da porazpitam kolko moje da mu vzeme za NG :) !

Имаш ПМ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...