El_Magicooo Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Здравейте! Предлагам Ви застраховка "Гражданска отговорност" за 2006 год. в следните две фирми - "ДЗИ" и "Армеец".Ето на ТОЗИ адрес тук може да се запознаете с абсолютно всичко,което Ви интересува около застраховките в тези фирми - ценова листа,срокове,отстъпки и т.н.,затова ще Ви помоля ако Ви интересува нещо - търсете го на адреса!!! Друго,което Ви предлагам е специален бонус,който ще бъде даван САМО след застраховане на или над 10 МПС-а!!!За него ще дам информация САМО на такива хора,които 100% ще застраховат 10 или над 10 МПС-а така,че моля Ви ако не смятате да застраховате толкова МПС-а въобще да не ме питате за какво става въпрос,за да не ми flood-те само поста!Също така ако има такива които ще застраховат 10 или повече МПС-а,за да получат инфо за бонуса,който ще им предложа ще трябва да се срещнем,за да им обясня всичко на "четири очи" както се казва! В момента не се сещам за друго!Ще помоля хората,които нямат интерес към моят пост ВЪОБЩЕ да не взимат отношение към това което предлагам като оферта!Благодаря Ви! Тел.за връзка : 0889/94 90 90 - Михаил Михайлов 0889/46 66 06 - Петър Гайдаджиев /Когато звъните на посочените телефони ще Ви помоля да казвате,че информацията за застраховката сте получили от форума - благодаря Ви/ P.S. : Искам да помоля модераторите да следят поста ми и ако нещо от това за което съм помолил ми бъде нарушено да вземат мерки.Предварително благодаря на модераторския екип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.