Jump to content
BulForum.com

Проблем с Bluethooth

Recommended Posts

Значи проблема е че немога да изпращам файлове от компютъра на телефона през Bluethootha , които са по-големи от 50мб. А на телефона имам свободни поне 500мб.Някои сблъскавал ли са е с този проблем и кое внася това ограничение от 50мб. ;)

Getzata said:
Значи проблема е че немога да изпращам файлове от компютъра на телефона през Bluethootha , които са по-големи от 50мб. А на телефона имам свободни поне 500мб.Някои сблъскавал ли са е с този проблем и кое внася това ограничение от 50мб. ;)

От самия телефон е ограничението. При мен с ИРДА не мога дап рата повече от 1МБ. Предполагам че ако се настрой на ново телефона ще може да се махни ограничението. Предполагма всичко е софтурно лимитизарано, както и при мен. Не е проблем на Bluethoot-a.

като пращаш нещо на телефона си, той го получава във вградената си памет и след това имаш възможност да го преместиш на картата

за Symbian има една програмка MSDriveE която променя file storage-а по подразбиране да не е вградената памет ами да е картата, обаче тази програмка не работи много добре, държи се странно и не ми харесва лично на мен

да ама мога да пращам файлове 50мб. ,а вградената памет на телефона е 10мб. Май няма нищо общо с нея. То компа си ги праща дирекно на картата.

Getzata said:
да ама мога да пращам файлове 50мб. ,а вградената памет на телефона е 10мб. Май няма нищо общо с нея. То компа си ги праща дирекно на картата.

Купи си четец за карти и скагай директно това което искаш на картата. Какво ще се занимаваш със "синиязъб" :bgrin:

e набутах са да дам 30лв. за "синиязъб" и сеа и 20 за карт четец ли . Пък и секи път тряя да махам батерията за да вада картата, Няма ли някакъв софт за да махна това ограничение от телефона.

doctora said:
kaji si telefona i bluetooth-a

6toto i ot dvete zavisi

Телефона е Нокиа 6670 , а блутота е Gigabyte . Ама аз зех та си купих кабел и проблемите ми свършиха. :) :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...