Getzata Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 Картата е 256мб. RS-MMC DV , зета е преди 6 дена и с оставаща гаранция 6 месеца. Просто си смених моита на Нокиата с 512мб. и тази остана за продан. Който има интерес ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Картата е 256мб. RS-MMC DV , зета е преди 6 дена и с оставаща гаранция 6 месеца. Просто си смених моита на Нокиата с 512мб. и тази остана за продан. Който има интерес ЛС. Цена,нещо да дадеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Картата е чисто нова с прилежаща към нея гаранциа, затова цената е 45лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 14, 2005 Author Share Posted December 14, 2005 Нова цена 40лв. Пак казвам ства дума за чисто нова карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Нова цена 37лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Само да питам.. тая с размерите на оная дето видях ли е? Защото ако са същите, значи е само ММС защото проверих в офисите на няколко фирми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Само да питам.. тая с размерите на оная дето видях ли е? Защото ако са същите, значи е само ММС защото проверих в офисите на няколко фирми... Същата е дето я видя. Незнам какво си проверил но картата не е само MMC , a e и RS (нали поне видя размера) и 100% е DV щото става на телефона ( а тои подържа DV ) и в гаранцията пише че е DV Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Значи няма да ми тръгне,но честно казано ми показаха оригинална карта от нокия и RS MMC и разликата е голяма. RS-a е на половината на оная дето ми показа. Жалко. Толкова се надявах да си намеря... Успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Значи картата може да стане и RS и нормална Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Оооо щом се разглобявала и става така, ако до понеделник не си я продал ще искам да я пробвам, ама чак тогава щото тея дни ме няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 Продадена !!! Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.