FENA Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Продавам следните компоненти,два от който не работят: 1.Дъно на сокет 7 за Пентиум-развалено е(няма подути кондензатори но не пали).Ако някой мисли,че може да му свърши работа да се обажда 2.Хард диск-Quantum 6GB-също е развален,но мисля че елктрооника си е изправна и може да се използва,ако на някой му трябва. 3.Саунд карта на ИСА слот-4лв 4.Видео карта на ИСА слот-512KB-1,5лв Който е заинтересован да ми пише ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 13, 2005 Author Share Posted December 13, 2005 Извинявам се много на Mblaster,че го разкварвах за картата като му казах че е 8МБ,оказа се че е 512КБ,днеска се видахме да му върна парите.Иначе добавям и наколко кабелчета за продан,ако на някой му трябва да се обажда. 1.Кабел за флопи-1брой 2.Кабели за връзка на цд-то със дъното или саунд картата,не знам точно как се връзва-3броя 3. Кабел PS/2 и издох за принет мисля че има на този кабел. 4.Кабел със COM порт и още някъв има на тоя кабел не знам точно какъв е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.