Jump to content
BulForum.com

Разпродажба на дреболии

Recommended Posts

Забелязвам тенденция: Когато някой търси нещо и му го предложа, веднага се включват и други хора в неговата тема да разпитват за същото нещо. За да не пълним темите на хората с неща, които не ги касаят пряко, отварям тази тема. Всякакви дреболии, които се търсят във форума и ги имам, ще ги пиша тук, а на търсещите ще давам линк към тази тема.

И така, продавам:

1. USB Bluetooth - ПРОДАДЕН

2. DVD-ROM Panasonic LF-D101 SCSI комплект със SCSI adapter Adaptec AVA-2904 (Adaptec AIC-7856T chip). Изделието е уникално, с много специален трей - работи само със стандартни дискове. Дискове тип MiniCD и BusinessCard не могат да се ползват с него. Поддържа DVD-RAM формат. Чете всякакви CD-та и матрични DVD-та. Не чете писани DVD-R и DVD+R. Произведен (DVD-ROM) Февруари 1999г. 20лв.

3. HDD 3GB - 9лв./бр. - Остана само един Quantum. - Продаден

4. HDD 1,7GB - 6лв.

5. DIMM 512MB DDR200 Samsung Cl2 ECC - комплект 2 броя - общо 1GB. НЕ РАБОТИ НА ВСЯКО ДЪНО. По принцип паметта е за сървърни дъна. Преди да купувате - проверете, дали Вашето дъно я поддържа. Цена на комплекта - 80лв

6. TVTuner Cronos без радио. Пълен комплект с дистанционно, книжка и софтуер. - 35лв. - Нова цена - 30лв.

ЕДИТ - Тунера е Philips, чип Philips SAA7130HL

Останки от компютри:

1. MiniTower Case AT PSU; MB TX98-3D; CPU 6x86 PR233; FDD - 15лв.

2. MidiTower Case AT PSU; MB + CPU Pentium 166MHz; RAM 2x16MB=32MB 72pin; Video S3 Trio64 1MB PCI - 15лв.

3. MiniTower Case AT PSU; MB DFI K6BV3+/66; CPU AMD K6-2/500MHz - - ПРОДАДЕН

4. MiniTower Case AT с работещо захранване - имам 3 броя различни - 7лв/бр.

5. MidiTower Case ATX с работещо захранване 230W (вертикално разположено) - - ПРОДАДЕН

2. CD-RV TEAC CD-W516E - 16x - Август 2001г. - 20лв. - Запазена

Едно уточнение: Писачката е запазена за DonRamon до сряда вечер 18:00. За сведение на DonRamon - координатите ми ги има в подписа ми - четете бе хора :( писна ми да обяснявам.

Ако DonRamon не се появи до 10:00 в четвъртък писачката получава peja. Ако той не реагирадо края на деня иде ред на следващия желаещи т.н. Така мисля че изпълнявам достатъчно коректно желанията на всички по реда на проявения интерес. Сори писачката е само една B)

<quote>

1. USB Bluetooth - нов, не е ползван. Пробван - работи. Скапах му опаковката и я изхвърлих, та затова - без опаковка - 22лв.

</quote>

Колко метра му е обсега? Марка, снимка/ако е възможно/ модел?

<quote>

1. USB Bluetooth - нов, не е ползван. Пробван - работи. Скапах му опаковката и я изхвърлих, та затова - без опаковка - 22лв.

</quote>

Колко метра му е обсега? Марка, снимка/ако е възможно/ модел?

10 метра. Марка - куча. Снимка - малка синя симпатяга :wir - не ми се занимава да го снимам. Модел - виж марка. :)

Имам интерес към:

6. DIMM 1GB DDR266 Samsung Cl2.5 ECC - комплект 2 броя - общо 2GB. НЕ РАБОТИ НА ВСЯКО ДЪНО. По принцип паметта е за сървърни дъна. Преди да купувате - проверете, дали Вашето дъно я поддържа. Цена на комплекта - 170лв.

Цената подлежи ли на коментар ? Интерес към бартер?

Цената подлежи ли на коментар ? Интерес към бартер?

Ресет:

DDR-333 256MB, ECC/Reg, Samsung - $40,60 х 1,2 х 1,65 = 80,39лв. = 31ст./MB

В този пост:

DIMM 1GB DDR266 ECC - 2 броя - общо 2GB. Цена на комплекта - 170лв. = 8ст./MB

Какъв коментар повече? :confused

Относно бартера - зависи какво предлагаш. Дай оферта на ЛС.

2. CD-RV TEAC CD-W516E - 16x - Август 2001г. - 20лв. - ПРОДАДЕНА

8. TVTuner Cronos без радио. Пълен комплект с дистанционно и софтуер. Липсва единствено кабелчето за звук към звуковата карта, но то е стандартно и не е проблем да се направи едно. - 30лв. (С кабелче - 35лв.)

Това са новините - вече има и тунерче за продан.

Новините днес:

4. HDD 3GB - 9лв./бр. - Остана само един Quantum.

Останки от компютри:

1. MiniTower Case AT PSU; MB TX98-3D; CPU 6x86 PR233; FDD - 15лв.

2. MidiTower Case AT PSU; MB + CPU Pentium 166MHz; RAM 2x16MB=32MB 72pin; Video S3 Trio64 1MB PCI - 15лв.

• 3 weeks later...

:) ЧНГ! :)

Новините днес:

3. DVD-ROM Panasonic LF-D101 SCSI комплект със SCSI adapter Adaptec AVA-2904 (Adaptec AIC-7856T chip). Изделието е уникално, с много специален трей - работи само със стандартни дискове. Дискове тип MiniCD и BusinessCard не могат да се ползват с него. Поддържа DVD-RAM формат. Чете всякакви CD-та и матрични DVD-та. Не чете писани DVD-R и DVD+R. Произведен (DVD-ROM) Февруари 1999г. 20лв.

8. TVTuner Cronos без радио. Пълен комплект с дистанционно, книжка и софтуер. - 35лв. - Нова цена - 30лв.

Останки от компютри:

3. MiniTower Case AT PSU; MB DFI K6BV3+/66; CPU AMD K6-2/500MHz - 20лв.

Давам 25 лева за TVTuner Cronos без радио.

Аналогичен тунер нов е минимум 50лв. Този е пълен комплект, работи перфектно, единствена разлика от новия - няма гаранция. Не виждам причина да го дам за по-малко от 30лв. :)

ЕДИТ - Тунера е Philips, чип Philips SAA7130HL

3. MiniTower Case AT PSU; MB DFI K6BV3+/66; CPU AMD K6-2/500MHz - 20лв.

Интересувам се само от процесора-искам да ъпгрейдвам един комп,който е с K6-2/300MHZ.Трябва да проверя дали дъното ми поддържа до 500mhz,а пък и ти кажеш продаваш ли само процесора.

Интересувам се само от процесора-искам да ъпгрейдвам един комп,който е с K6-2/300MHZ.Трябва да проверя дали дъното ми поддържа до 500mhz,а пък и ти кажеш продаваш ли само процесора.

За сега не се навивам. Продават се компплект. Ако продам само процесора - после дъното с пирони на стената. :D

Дай линк с технически данни, да видя струва ли си да прежаля още 5 кинта ...

От тук можеш да си дръпнеш документацията:

http://www.chronos.com.tw/drivers/tv/manual.zip

На страница 5-та има Model Definitions

Моят е най-семплият: TV Card 7130 - моно, без FM. :)

Да попитам тогава филми вървят ли без да накъсват на тази машина?

Никой не е пробвал, не знам. А и това не е машина все пак. Преди да гледаш филми трябва читава видеокарта, памет, хард, CD........

Никой не е пробвал, не знам. А и това не е машина все пак. Преди да гледаш филми трябва читава видеокарта, памет, хард, CD........

Помощ от публката ;)

Аз пробвах с подобен модел заради идеята. Да вървят .Добавяш и ВК някаква 8...16Мб , рам 128Мб и си пушка.Проблема е , че без значение от видеото и хдд-то филмите си насичат "невинаги но насичат".Досадно е но.......НО....проблема се реши след смяна на ЦПУ-то със Интел и смяна на аудиокартата със ПиСиАй-ка.Всичко е ток :) :love

П.П.

Корекция

Със Интел пак се осеща забавяне но поне недразни.

Дано съм бил полезен , че ми писна да съживявам стари ПЦ-та за проби :)

10х

Все пак за гледане на филми аз лично препоръчвам Celeron или Duron над 700MHz или истински PIII на 500MHz. Дори на такива машини може да се усети леко накъсване на някои филми с по-нови кодеци. Абсолютно съм съгласен, че отделна звукова карта на PCI слот помага доста при по-слаби машинки. Предполагам, че на AMD на 500 ще могат да се подкарат някакви филми, ама макс на 800х600 резолюция и пак може леко да накъсват.

Ами аз успях и на 300 мегахерца веднъж да изгледам цял филм,след като 2 часа си бях играл с кодеците.Иначе на компа всичко останало си му е добре- 32 мб видео,pci-звук,256 рам,затова исках само процесора,понеже искам да го ъпгрейдвам,а пък не ми се занимава да му продавам дъното,процесора и кутията после,ако взема твоите :unhappy:

Ами аз успях и на 300 мегахерца веднъж да изгледам цял филм,след като 2 часа си бях играл с кодеците.Иначе на компа всичко останало си му е добре- 32 мб видео,pci-звук,256 рам,затова исках само процесора,понеже искам да го ъпгрейдвам,а пък не ми се занимава да му продавам дъното,процесора и кутията после,ако взема твоите :unhappy:

Виж сега, не че не искам да ти взема парите, ама само със смяна на процесор от 300 на 500 не вярвам да постигнеш много по-добри резултати. По добре събери още някой лев за нещо малко по-кардинално. Ако искаш ми се обади по тефона или заповядай при мен да измислим някакъв по-добър вариант. Имам нещо пред вид, но като отида утре на работа ще поровя какво има на рафта, дето да ти свърши работа по-добре.

Поразчистих малко темата и добавих това:

4. MiniTower Case AT с работещо захранване - имам 3 броя различни - 7лв/бр.

Ами то не че ми трябва толкова,просто за пробата...Аз имам още 2 компа вкъщи,които са над 1 гигахерц.Просто исках и тоя да става за разни работи,че разнасям него,когато ми се налага,вместо другите.

продаден ли е блутуут-а и ако не е дай малко инфо за него .. до колко метра лови и снимчица ако може

и тунер-а вътрешен или външен е?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...