Xray Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Търся дъно Socket A щото един ASUS умря трагично марката не ме интересува , да подържа DDR RAM, процесори от 1Ghz нагоре. Процесор както си личи по горе над 1Ghz, предимство ще имат части с гаранция при доказване на гаранцията. И умната с цените Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Имаш PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Търся дъно Socket A щото един ASUS умря трагично марката не ме интересува , да подържа DDR RAM, процесори от 1Ghz нагоре.Процесор както си личи по горе над 1Ghz, предимство ще имат части с гаранция при доказване на гаранцията. И умната с цените И аз ти предлагам ТОВА за 30 лв. крайна цена ама ти за 5 лв. се правиш има си CD книжка с подробно описание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 12, 2005 Author Share Posted December 12, 2005 Добре довечера ако ми остане време ще говоря с моя клиент и ще дам отговор на вички заинтересувани по темата. Fluky няма проблем и на тази цена ме устройва не е проблема в 5 лева а в беднотията на държавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.