Jump to content
BulForum.com

Продавам Бас

Recommended Posts

Значи баса е чисто нов 12" Hi-Sound - с голямата мембрана. Зех го преди 10 дена от Конрад за 43лв. Не е употребяван , не е извааждан от кутията :) . Давам го за 30лв.

Значи баса е чисто нов 12" Hi-Sound - с голямата мембрана. Зех го преди 10 дена от Конрад за 43лв. Не е употребяван , не е извааждан от кутията :) . Давам го за 30лв.

Може ли да качиш снимки..И ще преговаряме ;)

Утре ще кача , защото сега нямам камера. :) Цената 30 лв. е окончателна . Все пак говорим за чисто нов говорител.

Утре ще кача , защото сега нямам камера. :) Цената 30 лв. е окончателна . Все пак говорим за чисто нов говорител.

Утре като го качиш ако ми хареса...И след проба как бачка може да го зема :)!

има ли книжка с параметри тоя говорител 4е искам касата да си я правя аз и искам да е изчислена точно !

Uvi teq govoriteli sa bez knijki, no po princip svirqt po dobre v po malki kutii.

Ще дам размери на готова баскаса изчислявана по тези говорители. Аз съм от една година с такава баскаса с Hi-sound 10" , и го напъвам с едно усилвателче 100вт. - бичи та се нетрае. Тъкмо си зех говорител 12" да си правя нова , но реших че ми трябва нещо по мощно и си зех 15". та 12-ката ми остана излишна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...