Jump to content
BulForum.com

Купувам:Fan's

Recommended Posts

имам един син 80*80*25 на 12V незнам колко CFM е, сравнително тих, 3 LED-a, без някакъв куплунг са (излизат само 2 жички)

Цена: 10 лв.

DMC_0063_.JPG DMC_0064_.JPG DMC_0019_.JPG

при желание мога да намеря още на същата цена но те ще са шарени (син+зелен+червен или нещо подобно)

пич викиват светещи фанове без накрайник 5.50лв сравнително добри са е не е залман ама ....

има червени, сини, разноцветни и мисля че зелени имаше :)

За да не отварям нова тема ще пиша тука:

Къде мога да намеря светещи кабели за захранването и,или кръгли светещи кабели.Или ако имате да ми ги продадете;))

Ето тук може да видите пример:) САЙТА

Такам ... като заначало пич не се прецаквай по магазините вент с диоди върви нов по 8 лв. ;) Неонките са вече по 12 лв и то не какви ами пулсиращи с музиката (Ера) .... ТИЯ ''Светещи кабели'' им се вика SLEEVING KIT тях можеш да закупиш от GIGAHERTZ зад тримонциум в ъличките се намира магазина им и са по 15 лв (май че толкова бяха , но не повече от 20 ) ... Поръчваш ги и на другия ден ти го носат , ОБАЧЕ ти трябва UV лампа ако искаш да ти светят както на снимката :D А нея вече трудно ще намериш в БГ май не се продават ( НЕ СЪМ СИГУРЕН ) , но можеш сам да си направиш ... В магазина за 1 лв има едни за парите лилави такива ( е тва е UV лампа ) Зимаш лампичката мериш си там колко ток ти треа и си я лепваш вътре .... Ти явно си се зарибил по Модинга , а ? Еми още един нов конкурент ;) :punk :D

Ае дано съм ти хелпнал PEACE :excl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...