Cygne® Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Купувам вкякакви светещи вентилаторчета,неониИли някфи такива каквото имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 имам един син 80*80*25 на 12V незнам колко CFM е, сравнително тих, 3 LED-a, без някакъв куплунг са (излизат само 2 жички) Цена: 10 лв. при желание мога да намеря още на същата цена но те ще са шарени (син+зелен+червен или нещо подобно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 @zizirixo за мене запази 2 един син и 1 шарен ми трябват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 пич викиват светещи фанове без накрайник 5.50лв сравнително добри са е не е залман ама .... има червени, сини, разноцветни и мисля че зелени имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP^sve4o^ Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 разноцветни и мисля че зелени имаше добре мислиш така е и зелени има! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 За да не отварям нова тема ще пиша тука: Къде мога да намеря светещи кабели за захранването и,или кръгли светещи кабели.Или ако имате да ми ги продадете) Ето тук може да видите пример САЙТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Такам ... като заначало пич не се прецаквай по магазините вент с диоди върви нов по 8 лв. Неонките са вече по 12 лв и то не какви ами пулсиращи с музиката (Ера) .... ТИЯ ''Светещи кабели'' им се вика SLEEVING KIT тях можеш да закупиш от GIGAHERTZ зад тримонциум в ъличките се намира магазина им и са по 15 лв (май че толкова бяха , но не повече от 20 ) ... Поръчваш ги и на другия ден ти го носат , ОБАЧЕ ти трябва UV лампа ако искаш да ти светят както на снимката А нея вече трудно ще намериш в БГ май не се продават ( НЕ СЪМ СИГУРЕН ) , но можеш сам да си направиш ... В магазина за 1 лв има едни за парите лилави такива ( е тва е UV лампа ) Зимаш лампичката мериш си там колко ток ти треа и си я лепваш вътре .... Ти явно си се зарибил по Модинга , а ? Еми още един нов конкурент Ае дано съм ти хелпнал PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.