Jump to content
BulForum.com

Продавам АТХ захранване

Recommended Posts

Продавам АТХ захранване Fortron 300W PNF (120mm fan), купено от АДРОИТ на 16.11.2005 с една година гаранция.

Захранването е в изправност, но собственикът му реши че иска по-мощно.

Цена 35лв.

Повече информация за продукта може да намерите тук -> click

Естествено че имам гаранционна карта и даже като я погледнах видях че гаранцията е не една година, а 15 месеца.

Малко кофти се получи, че не писах навреме в темата...

Захранването го поискаха Foxy, I\0_Error, agop4o и XeForce3, като първи беше Foxy. Ако останалите нямат нищо против смятам блока да го вземе той. Колкото до въпроса на XeForce3, захранването е с 24 пинов разглобяем конектор (става и за 20 пинови дъна) и с две 12V шини.

Малко кофти се получи, че не писах навреме в темата...

Захранването го поискаха Foxy, I\0_Error, agop4o и XeForce3, като първи беше Foxy. Ако останалите нямат нищо против смятам блока да го вземе той. Колкото до въпроса на XeForce3, захранването е с 24 пинов разглобяем конектор (става и за 20 пинови дъна) и с две 12V шини.

Ами вземам го ,ако е възможно !... щом съм казал 4е го искам няма да се измятам сега :)

дай някакви координати да ти звънна или да се видим някъде !

Благодарско за коректноста !

ами да най правилно е Foxy да го отнесе щом е проявил желание първи ;)

Ако изпадне подобно захранване от някаде, пиши ми че имам нужда от такова :bgrin:

Захранването отива при Foxy, моля затворете темата!!!!

@XeForce3 - Скоро ще сменям захранването на домашното ПС с по-мощно, а то е точно същото и е ползвано само 3-4 месеца. Ще го пусна естествено пак тук.

ами да най правилно е Foxy да го отнесе щом е проявил желание първи ;)

Ако изпадне подобно захранване от някаде, пиши ми че имам нужда от такова :bgrin:

Аз имам един 300W Фортрон, който е в гаранция още 11 месеца.Не е със 120мм перка, но си е фортрон все пак. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...