TED Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Продавам АТХ захранване Fortron 300W PNF (120mm fan), купено от АДРОИТ на 16.11.2005 с една година гаранция. Захранването е в изправност, но собственикът му реши че иска по-мощно. Цена 35лв. Повече информация за продукта може да намерите тук -> click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ако е сьгласен давам 30лв за това!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 За 30лв. не става, все пак е купено за $28=47.60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Тед имаш ли гаранционна карта за блока? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Естествено че имам гаранционна карта и даже като я погледнах видях че гаранцията е не една година, а 15 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 moga da go vzema sled proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 4, 2005 Author Share Posted December 4, 2005 Малко кофти се получи, че не писах навреме в темата... Захранването го поискаха Foxy, I\0_Error, agop4o и XeForce3, като първи беше Foxy. Ако останалите нямат нищо против смятам блока да го вземе той. Колкото до въпроса на XeForce3, захранването е с 24 пинов разглобяем конектор (става и за 20 пинови дъна) и с две 12V шини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Малко кофти се получи, че не писах навреме в темата...Захранването го поискаха Foxy, I\0_Error, agop4o и XeForce3, като първи беше Foxy. Ако останалите нямат нищо против смятам блока да го вземе той. Колкото до въпроса на XeForce3, захранването е с 24 пинов разглобяем конектор (става и за 20 пинови дъна) и с две 12V шини. Ами вземам го ,ако е възможно !... щом съм казал 4е го искам няма да се измятам сега дай някакви координати да ти звънна или да се видим някъде ! Благодарско за коректноста ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 ами да най правилно е Foxy да го отнесе щом е проявил желание първи Ако изпадне подобно захранване от някаде, пиши ми че имам нужда от такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 5, 2005 Author Share Posted December 5, 2005 Захранването отива при Foxy, моля затворете темата!!!! @XeForce3 - Скоро ще сменям захранването на домашното ПС с по-мощно, а то е точно същото и е ползвано само 3-4 месеца. Ще го пусна естествено пак тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 ами да най правилно е Foxy да го отнесе щом е проявил желание първи Ако изпадне подобно захранване от някаде, пиши ми че имам нужда от такова Аз имам един 300W Фортрон, който е в гаранция още 11 месеца.Не е със 120мм перка, но си е фортрон все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.