cobalt Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 zna4i kupuvam i cql komp za okolo 300lv trqbva da vklu4va : monitor 14-15 rabote6t ram 256 video 64mb procesor okolo 2200 hdd 60 - 80 dano i kutiqsas zahranvane aaa i mi6ka i klavietura razbira se ili mi predlagaite otdelni komponenti s ceni kam tqh i info a az 6te vidq kakvo da izmislq o4akvam predlojeniqta vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Monitor 15"-50лв.. Клавиатура и мишка-6лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Извинявам се за офтопика, но ако някой продава работещи компютри с посочените параметри за 300лв. - и аз искам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Съжалявам и аз за ОФФ-а. И аз купувам също на тази цена. Даже и 320лв предлагам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 neznam za6to ste se zaqli s men ne mi haresva da mi palnite temata s gluposti a otnosno cenata koqto sam napisam iskam da vi izqsnq ne6to 1 ---> nikoi ne e dlajen da si prodava ne6tata na cena koqto ne go ostroiva 2 ---> spomenal sam 4e ako nqkoi ima ne6to za prodan moje da pi6e kakvo e i da dade cena na koqto bi go dal 3 ---> otnosno fakta 4e 300lv vi se struvat prekaleno malko mojete da idide v koito iskate magazin da popitata kolko struvat ne6tata novi i posle da razdelite polu4ilata se suma na 2 i da vidite realnata stoinost na komponentite ako sa bez ostata4na garanciq prosto ne razbiram za6to ste se zaqli s men ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 neznam za6to ste se zaqli s men ne mi haresva da mi palnite temata s glupostia otnosno cenata koqto sam napisam iskam da vi izqsnq ne6to 1 ---> nikoi ne e dlajen da si prodava ne6tata na cena koqto ne go ostroiva 2 ---> spomenal sam 4e ako nqkoi ima neto za prodan moje da pi6e kakvo e i da dade cena na koqto bi go dal 3 ---> otnosno fakta 4e 300lv vi se struvat prekaleno malko mojete da idide v koito iskate magazin da popitata kolko struvat ne6tata novi i posle da razdelite polu4ilata se suma na 2 i da vidite realnata stoinost na komponentite ako sa bez ostata4na garanciq prosto ne razbiram za6to ste se zaqli s men ??? Не се заяждам, просто повечето от нещата, които търсиш, са доста нови и трудно ще ги намериш без остатъчна гаранция. Пожелавам ти успех в търсенето. Аз самият с радост бих купил CPU 2200 и HDD 80GB на половин цена. Ако свалиш малко изискванията за процесора и харда, може и аз да ти предложа нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Не се заяждам, просто повечето от нещата, които търсиш, са доста нови и трудно ще ги намериш без остатъчна гаранция. Пожелавам ти успех в търсенето. Аз самият с радост бих купил CPU 2200 и HDD 80GB на половин цена. Ако свалиш малко изискванията за процесора и харда, може и аз да ти предложа нещо. hdd ne moga da butam no kaji kakav procesor ima6 i za kakvi pari go dava6 ? samo4e pod4ertavam 4e iskam cpu+mb nqmam nikakvi pretencii otnosno cpu amd ili intel no da e okolo 2000Mhz a za danoto iziskvaneto e da ima 8x agp i da e s ddrka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Дано и излезе късмета на Мимето едит: да питам това гаранция кво е???? щото аз никога не съм го ял Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Аз продавам 40hdd maxtor 2mb kesh - 60 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 миме лудо, това му е 40 лв цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Предлагам 14" монтори HP и КFC ето снимки: НР KFC Разделителна способност 800х600 с 32 битов цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.