Jump to content
BulForum.com

Търся си MMC карта

Recommended Posts

Tърся си карта 512мб. за нокиа 6670 , тя е няква мини май. Очаквам предложения. Възможен е и бартер за 64мб. с доплащане от моя страна.

Karta RAM RS-MMC 512MB

Марка : APACER

Характеристики : Full compatible with Multimedia Card system specification version 3.31

NAND type flash memory technology

Store, erase and reuse

Capacity support from 32MB to 512MB

Dimensions: 24mm(W) x 18mm(L) x 1.4mm(H)

Експлоатация : чисто нова не е ползвана !!!

Цена : 80 лв. - не ме интересува бартера , който ми предлагаш !!!

Edit - За тази Nokia 6670 не ти трябва картата да е Dual Voltage , а трябва да е само Reduced Size!!!

Ще си позволя да ти дам 1 съвет - за този телефон 256 MB карта ще ти сварши по-добра работа и ще ти работи по-добре телефона - казвам ти това от личен опит!!!Ако искаш карта 512 МB вече ти казах цената - 80 лв. , а ако искаш да разбереш цената на 256 MB карта ми пиши пак!!!

;)

Karta RAM RS-MMC 512MB

Марка : APACER

Характеристики : Full compatible with Multimedia Card system specification version 3.31

NAND type flash memory technology

Store, erase and reuse

Capacity support from 32MB to 512MB

Dimensions: 24mm(W) x 18mm(L) x 1.4mm(H)

Експлоатация : чисто нова не е ползвана !!!

Цена : 80 лв. - не ме интересува бартера , който ми предлагаш !!!

Edit - За тази Nokia 6670 не ти трябва картата да е Dual Voltage , а трябва да е само Reduced Size!!!

Ще си позволя да ти дам 1 съвет - за този телефон 256 MB карта ще ти сварши по-добра работа и ще ти работи по-добре телефона - казвам ти това от личен опит!!!Ако искаш карта 512 МB вече ти казах цената - 80 лв. , а ако искаш да разбереш цената на 256 MB карта ми пиши пак!!!

;)

ne 4e ne6to ama 4isto nova e 85lv s 1 godina garanciq kum reseta

getza idi v reseta az ot tam si zex moqta RS MMC 512 MB za 85 lv

Не че нещо ама тази , на която аз съм му дал цена и характеристики също е ЧИСТО НОВА с 1 год. гаранция + това в тоя "RESET" са най-големите кожудери....Ай със здраве! :D

Не че нещо ама тази , на която аз съм му дал цена и характеристики също е ЧИСТО НОВА с 1 год. гаранция + това в тоя "RESET" са най-големите кожудери....Ай със здраве! :D

Вярно е това за "reset-a" . Вече си намерих за 60лв. 256мб. ,ама нова. Ако някой има по добри предложения за втора употреба да пише. :huh:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...