Getzata Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Tърся си карта 512мб. за нокиа 6670 , тя е няква мини май. Очаквам предложения. Възможен е и бартер за 64мб. с доплащане от моя страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Сега е видях - води са: Reduced Size Dual Voltage MultiMediaCard Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Karta RAM RS-MMC 512MB Марка : APACER Характеристики : Full compatible with Multimedia Card system specification version 3.31 NAND type flash memory technology Store, erase and reuse Capacity support from 32MB to 512MB Dimensions: 24mm(W) x 18mm(L) x 1.4mm(H) Експлоатация : чисто нова не е ползвана !!! Цена : 80 лв. - не ме интересува бартера , който ми предлагаш !!! Edit - За тази Nokia 6670 не ти трябва картата да е Dual Voltage , а трябва да е само Reduced Size!!! Ще си позволя да ти дам 1 съвет - за този телефон 256 MB карта ще ти сварши по-добра работа и ще ти работи по-добре телефона - казвам ти това от личен опит!!!Ако искаш карта 512 МB вече ти казах цената - 80 лв. , а ако искаш да разбереш цената на 256 MB карта ми пиши пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Не става ли с 512мб. ако е така си търся значи 256 втора употреба. Очаквам предложения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Karta RAM RS-MMC 512MB Марка : APACER Характеристики : Full compatible with Multimedia Card system specification version 3.31 NAND type flash memory technology Store, erase and reuse Capacity support from 32MB to 512MB Dimensions: 24mm(W) x 18mm(L) x 1.4mm(H) Експлоатация : чисто нова не е ползвана !!! Цена : 80 лв. - не ме интересува бартера , който ми предлагаш !!! Edit - За тази Nokia 6670 не ти трябва картата да е Dual Voltage , а трябва да е само Reduced Size!!! Ще си позволя да ти дам 1 съвет - за този телефон 256 MB карта ще ти сварши по-добра работа и ще ти работи по-добре телефона - казвам ти това от личен опит!!!Ако искаш карта 512 МB вече ти казах цената - 80 лв. , а ако искаш да разбереш цената на 256 MB карта ми пиши пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Ok , за нова карта ми е ясна работата. Все пак си търся 256Мб. втора употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 ne 4e ne6to ama 4isto nova e 85lv s 1 godina garanciq kum resetagetza idi v reseta az ot tam si zex moqta RS MMC 512 MB za 85 lv Не че нещо ама тази , на която аз съм му дал цена и характеристики също е ЧИСТО НОВА с 1 год. гаранция + това в тоя "RESET" са най-големите кожудери....Ай със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Не че нещо ама тази , на която аз съм му дал цена и характеристики също е ЧИСТО НОВА с 1 год. гаранция + това в тоя "RESET" са най-големите кожудери....Ай със здраве! Вярно е това за "reset-a" . Вече си намерих за 60лв. 256мб. ,ама нова. Ако някой има по добри предложения за втора употреба да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Намерих си . Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.