FENA Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Става въпроса за това дъно- http://www.fic.com.tw/product/motherboard/...acy&model_id=61 Носи процесори до 1гхз,до 1,5гб рам,има си АГП,вграден звук.За повече информация пишете ми съобщения,мога да пратя и някокло пдф документа също със спецификациите на дъното,както и правеми от мен снимки на дъното.Цената е 30лв,мисля да не го давам под тази сума,ако на някой му трябва да ми пише и да го взима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 По принцип не съм на зор за такова дъно, но имам залежали два целерона на 366 та мога и да се замисля. Ако не успееш да го продадеш, имаш 20 лв. от мен. Сори но за VIA чипсет повече не давам. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted November 29, 2005 Author Share Posted November 29, 2005 По принцип не съм на зор за такова дъно, но имам залежали два целерона на 366 та мога и да се замисля. Ако не успееш да го продадеш, имаш 20 лв. от мен. Сори но за VIA чипсет повече не давам.Успех в продажбата. Сори и от мен,ама направи ли си труда да му видиш възможностите на дъното.За 15-20лв можеш спокойно да си вземеп дъно което не носи повече от 500-600мхз процесори.Извинявай много ама и АГП-то му е 4х,на старите дъна е 1-2х(не че това е много ново де,но все пак). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smehurko Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Проявявам интерес към точно това дънно. Интерисува ме версията PCB и ако знаеш версията на BIOSa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Продадено,разбрах че купува е останал доста доволен от него. Да се трие темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.