Shadow^Dancer Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ето снимка и спецификации: Asrock K7S8X ппичината за продажбата е ъпгрейд. дъното е с последна версия биос и макар че в сайта са писали че е FSB 333, всъщност е FSB 400. има го като настройка с jumper. от биоса FSB-то може да се дига до 496 мхц. поддържа семпрон и има добавен радиатор на единия мост който по принцип няма. заинтересованите да писат ЛС. цена: 60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 21, 2005 Author Share Posted November 21, 2005 нова цена: 55лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 нова цена 50лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetlio_d Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 нова цена 50лв Предлагам цена 25-30лв. иначе ново аналогично е 50-55 лв. ако се решиш PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Какво ще рече това "ново аналогично" ето линк с цена и инфо: ЦЪК малко повече инфо за дъното тук: ЦЪК винаги ми е било интересно как 46$ без ДДС са 50-55лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetlio_d Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Какво ще рече това "ново аналогично" ето линк с цена и инфо: ЦЪК малко повече инфо за дъното тук: ЦЪК винаги ми е било интересно как 46$ без ДДС са 50-55лв това е дъно със следващия чипсет sis748 и е с 2 г. гаранция и се продава за 31$ и ДДС, как да предпочета твоето ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 PCCHIPS като ти чета мненията и в мен назряват 2 много важни въпроса: 1. Каде е отишъл цирка? 2. Защо са те оставили? Моля хора които нямат реален интерес да не флуудят темата. Всеки е свободен да си купи "АНАЛОГИЧНО" дъно от там някъде си. благодаря предварително за мълчанието на несериозните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svetlio_d Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 PCCHIPS като ти чета мненията и в мен назряват 2 много важни въпроса: 1. Каде е отишъл цирка? 2. Защо са те оставили? Моля хора които нямат реален интерес да не флуудят темата. Всеки е свободен да си купи "АНАЛОГИЧНО" дъно от там някъде си. благодаря предварително за мълчанието на несериозните. Благодаря за съвета наистина ще си купя НОВО от ТАМ НЯКЪДЕ си успех с продажбата. Давам 20 лв. ако решиш иначе цирка продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 vei mai govorete za razlichni dena , as kakto vijdam snimkite sa razlichni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Продава ли се още това дъно и ако се продава има ли промяна в цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Продава ли се още това дъно и ако се продава има ли промяна в цената Не се продава, купих го ! Продава се това в подписа ми (старото ми е) ако те устройва пиши. Може малък коментар на цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Пиши какви процесори подържа интересуваме от 1400+ нагоре. Опс извинявай видях какви подържа просто съм малко уморен вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.