trent Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Апарата е донесен лично от мен от Щатите миналата година, ползвал съм го само аз и няма никакви проблеми с него. Перфектен е, по-късно ще кача снимки на самия апарат и такива правени от него. Има всичко в комплекта - USB кабел, видео кабел, каишка за китка, оригиналните батерии и софт. Апарата има вградена 15мб памет, и използва допълнително SD карти. По мое скромно мнение това е апарата или по-скоро серията апарати с едно от най-добрите макро-та, само 1,6 инча. Дисплея на апаратчето е 1,6 инчов, използва две АА батерии. Причина за продажбата - нов Канон А510, които пътува в момента. Обещаните снимки с апарата - снимки правени с Nikon 2200 Ревюто е за 3,2mp апарат, но той е абсолютно същия, с разлика че модела 3200 има звук на клиповете Ревю на апарата Цена - 200лв - Коментар на цената е възможен, в разумни граници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 13, 2005 Author Share Posted October 13, 2005 Качих снимки правени с апарата, можете да ги видите на по-горния линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Качих снимки правени с апарата, можете да ги видите на по-горния линк. mislia 4e za nisak klas aparat vseki 6te izbere ne6to kato: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=391764 ili tova: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=391765 a za6to ne i tova: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=393821 to i az poniakoga se prestaravam pri prodajbi ama........slu4va se kato poiz4aka6 svalia6 POVE4E Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 16, 2005 Author Share Posted October 16, 2005 Приятел, понеже гледам, че много много не пишеш във форума, та ще гледам да съм малко по-снизходителен: - линковете, които си дал, нямат нищо общо с това което продавам. - като чета какво си написъл, никъде не откривам конкретно предложение от теб? - апаратите които посочваш като някакъв пример, не са и на половината на качеството на Nikon, не на оптика, не на опции и най-малко на качествени снимки, без да споменавам и за оптичния zoom. - Ако смяташ, че цената ми е висока посочи ми каква е тя в магазина и тогава може да сравняваме. Моля те, за в бъдеще не си прави да пишеш безсмислици в чуждите теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko_172 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Приятел, понеже гледам, че много много не пишеш във форума, та ще гледам да съм малко по-снизходителен: - линковете, които си дал, нямат нищо общо с това което продавам. - като чета какво си написъл, никъде не откривам конкретно предложение от теб? - апаратите които посочваш като някакъв пример, не са и на половината на качеството на Nikon, не на оптика, не на опции и най-малко на качествени снимки, без да споменавам и за оптичния zoom. - Ако смяташ, че цената ми е висока посочи ми каква е тя в магазина и тогава може да сравняваме. Моля те, за в бъдеще не си прави да пишеш безсмислици в чуждите теми. poneje gledam,4e mnogo mnogo ne dovijda6 niakoi ne6ta i prodava6 nikon 2200 a si poso4il review na 3200 i za da sam iasen pogledni tuk - http://best.a.netbg.com/list.asp?cat_id=409 i v obiavite SELL da razbere6 4e na tazi tzena se prodava tova http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=35803 e dano v tezi linkove da vidi6 ne6to ob6to s tvoia aparat, ako li pak ne potarsi v talkovnia re4nik zna4enieto na dumi4kata ANALOG!!! a za v bade6te ako 6te otkriva6 temi pi6i za kogo sa 4ujdi ta da znam da si gi za4ertaja s FLUMASTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Първо много трудно човек ти чете "Шльокавицата", не е лошо да се понаучиш да пишеш на БЪЛГАРСКИ. Второ, прочети внимателно, какво съм написал за ревюто. Трето, не знам как може да сравняваш 4,1mp апарат с 2,1mp апарат??? От друга страна Samsung, не правеше ли прахосмукачки и климатици :-)))) Интересно е да прочетеш малко ревюта, а и не е ли странно, че в повечето уважаващи себе си сайтове за ревюта на дигитални камери не правят такива на Samsung??? Сигурно заради предишната ми забележка...знам ли! Четвърто, цената която си дал за online е ОК, както съм казал възможен е коментар по моята. Пето, абе и четири са ти много ама хайде, ако нямаш конкретно предложение, не занимавай хората с твоите виждания, както и мен, или просто си решил да си умножиш постовете именно тук? ...прочети правилата на форума...не е лошо, няма да ти навреди, сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memorex Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 /offtopic/ Приятел, тъй като намесихте и мойта тема и говориш лоши работи за Самсунг виж тука какво правят те > линк Най-дългия оптичен зуум в света - 15x, най-големият ТФТ дисплей - 3.5" и т.н. и т.н. Скоро започват да произвеждат и D-SLR-и заедно с Pentax: - Samsung Techwin holds superb digital image processing technologies, digital convergence technologies, marketing know-how and world wide brand recognition among digital appliances consumers. Pentax possesses wide ranges of high-performance interchangeable lens as well as cutting edge technologies for high precision cameras from its more than 50 years history of developing interchangeable lens D-SLR Cameras. Joint Development between Samsung Techwin and Pentax will exercise a great influence on digital camera industries. Не знам за кви прахосмукачки говориш... Успех в продажбата. /offtopic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Еййй...много веселба в тези офтопици!!! Интересно ми е дали пак Samsung ще си купиш, като го продадеш? А, този модел, който пък си сложил още повече няма нищо общо с моята продажба и апаратите от нисък клас. Напомням, това не е тема по която да спорим на кой фотоапарата е по-добър! Щом си бил доволен от твоя, чудесно! Аз лично съм. P.S. Ако, друг иска да спорим за дигитални фотоапарати, моля на PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 Апарата ме интересува. Пишеш, че е възможен известен коментар на цената. Пусни PM. Ч.А. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 Прибавям калъф BodyGlove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Коледна промоция, на апарта - 160лв!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 я ми прати някви координати на ЛС + GSM може и да ме интересува апаратчето а и ми пиши също горе длолу колко снммки вади с 1 зареждане на батерийте и има ли някаква карта към него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Ревюто не е за модела, който си посочил. Кой апарат продаваш този от ревюто или този който си посочил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Ами мисля, че съм го написъл в първия пост, както и разликите между тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.