Jump to content
BulForum.com

купувам тениски FredPerry

Recommended Posts

зна4и тряят ми около 2-3 тениски fredperry които има да пи6е тениските имат от лявата горна страна тоя знак които ми е на аватара 4акам предолжения :D

Имам една тенсика на Fred Perry,която и без това не нося.Бих могъл да ти я продам стига да я намеря.Ще ти пиша на ПМ,ако това стане.Оригинална е,купена е от Лондон.

Ами да ти кажа аз никога не съм виждал кубинки на емблемата на тази марка.А и толкова ли не знаеш какво представлява и как се казва?Колко пари си готов да дадеш и какъв размер носиш?

a we q mi vij po hubavo snimkata pk i razmera nqma zna4enie shtom nesam go pisal

Какво да ти гледам на снимката?Да не мислиш, че по главата ти мога да определя размера?Ти всякакви размери ли носиш или не са за теб?

мога да ти произведа колкото искаш такива тениски, с какъвто и да е надпис, емблема и т.н. само да не са смешни количества,щото иначе няма смисъл

kfo razbira6 pod sme6ni koli4estva ... a KoCi ako nameri6 nekoq po golqma vikai i kaji kfa cena da zema i az a emblrmata e Maslinovo klon4e :D da kaja :} takova i mnogo ve4e po4naha da q izpolzvat ... :angry:

ако искаш фанелка по твой дизаън ще трябва количества в хиляди. 2-3 хиляди. Ако искаш наша фанелка с картинка по избор - 400-500 поне.

toq pa da ne e magazin we 400- 500 pfff

ina4e az iskam 4erna s beli ili 4erveni klonki :D

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...