DON_CHEFO Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Някои продава ли такива нещица щото искам да си играя игрите с коли с по-голямо густо Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 az imam obiknovenni bez vibra i feedback kupil sam gi ot tcm moga da ti gi prodam za 30 lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 Добре де нали стават за компютър Има и педали Кажи ми малко повече за тази вибра и ФИИДБАК Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Какво ще рече скоростна кутия? UP and DOWN или 5-6 скоростна реална Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 UP and DOWN Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Имам волан и педали и са със вибра.В сравнение с горе предложената цена са много скъпи,но ако поиграеш на единия и другия волан ще се зарибиш зверски. Цената е 80 лева. Когато го купувах беше най-скъпия волан с вибра в Технополис.Имаше 4 вида и този беше 140 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Mighty K Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 ако случайно изпадне от някъде някакъв който не е с ъп енд даун а с реално разположение на скоростите бих го взел Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 Все още приемам оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 da go nosa li utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2005 Author Share Posted May 4, 2005 Да донеси го влонанчето да го видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Малко офф: Търси "Saitek" или "Microsoft" ! за Сайтек няма какво да говоря , а за майкрософт -хардуера който прелага Бат Билл е на много виско ниво , джойстиците и воланите им са класика ( за разлика от софтуера) като алтерналива "Speed-link" , може да не са от класата на Сайтек и майкрософт ,но са доста ка4ествени за цената си и със сигурност по- добри от Лоджитех и Гениус ! Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех и Гениус по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много ! Ако търсиш пък нови , Сайтек има на две три места в Пловдив ,а майкрософт ве4е не се пройзвежда - внася ! и все пак кажи някакви пари , аз не ползвам такива неща ,но имам доста познати ,мога да поипитам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Малко офф: Търси "Saitek" или "Microsoft" ! за Сайтек няма какво да говоря , а за майкрософт -хардуера който прелага Бат Билл е на много виско ниво , джойстиците и воланите им са класика ( за разлика от софтуера) като алтерналива "Speed-link" , може да не са от класата на Сайтек и майкрософт ,но са доста ка4ествени за цената си и съсъ сигурност по- добри от Лоджитех и Гениус ! Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех и Гениус по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много ! Ако търсиш пък нови , Сайтек има на две три метса в Пловдив ,а майкрософт ве4е не се пройзвежда - внася ! <{POST_SNAPBACK}> Ей тва ся е гати и долната инсинуация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Ей тва ся е гати и долната инсинуация <{POST_SNAPBACK}> Що ве пи4 , не те разбирам изобщо , какво не ти харесва , някаква обосновка да дадеш ? Аз имам доста обстойни наблюдения върху по4ти вси4ки джойстици и волани с педали излизали на пазара, просто с такова впе4атление съм останал ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Виж ся 1.Правя си майтап 2.Имам волан с FFB от повече от година и не наблюдавам разни разбалансирания,разцентрования и загуба на калибровки,ако искаш да си пообогатиш още малко знанията ела да поиграеш и на моя. 3.От къде са ти тея наблюедния върху всички тия волани на пазара и то за толкова дълъг период от време,че чак да се разцентроват бе отворен??? колко беше един - два месеца на бройка ли Ако може не ми отговаряй,и без това напълнихме на човека темата със спам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Няма никви проблеми то и аз така се образовам малко на тая тема щото и най-малка представа си нямам какво да си купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Ами разпитай си приятелите кой има волан,иди да поиграеш и направи разлика между видовете.Като си направиш и сметка на парите и ще стигнеш до волана.Но нали знаеш,колкото повече пари-толкова по-хубави неща Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Виж ся1.Правя си майтап 2.Имам волан с FFB от повече от година и не наблюдавам разни разбалансирания,разцентрования и загуба на калибровки,ако искаш да си пообогатиш още малко знанията ела да поиграеш и на моя. 3.От къде са ти тея наблюедния върху всички тия волани на пазара и то за толкова дълъг период от време,че чак да се разцентроват бе отворен??? колко беше един - два месеца на бройка ли Ако може не ми отговаряй,и без това напълнихме на човека темата със спам <{POST_SNAPBACK}> Слушай затворен , това 4е си си сложил за аватар бат Ваньо не ти дава право да ми дътржиш такъв тон ! ...поне да беше казал какъв ти е волана , а що се отнася до наблюденията ми нямам намерение да ти давам обяснения от къде и как ги имам ! ...а и още нещо : на базата на някакъв си един волан не може да си правиш генерални изводи за вси4ки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех и Гениус по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много ! <{POST_SNAPBACK}> Не знам точно какво разбираш под прецизност, но на моя волан (Logitech) не съм забелязал подобен феномен. Имам го не от 3, а от 4 месеца и го карам ама много здраво. (имам предвид че много карам, а не че го карам хамалската) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2005 Author Share Posted May 5, 2005 Стига толкова кавги стигнах до извода че новото си е ново Купих си чисто нов волан без FFB но какво да се прави и тоя върши работа Модераторите могат да затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 toja foxy da ne e izpitatel na volani ili edna godina e za nego edin mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Аве земайте си каквото искате ве , щом ви харесва Лоджитех - вземайте си , те и без това са най- масовите , а и най- лесно се намират потенциометри за тях ( дано да не ви се налага ) ...имам доста опит с тези игра4ки , не се развалят от " хамалска " игра , а от игра и като им дойде времето по4ват с магарийте ! На първо време може да по4нете ле4ение с контактен спрей , напръскайте ги (потенциометрите ) , даже още като нови , после доста по- късно дават фира ! В общи линии с по4истване и мазане с контактен спрей ,може да им удължите доста живота , така 4е избора не е толкова фатален Айде ползвайте си ги със здраве ! А тази тема стана ве4е за местене в раздел "Хардуер " A който иска да не ми вярва , поне може да има в предвид мнението ми , сигурен съм ,4е ще намери нещо което да му е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 За да не си толкова смешен трябваше отдавна да спреш да пишеш FOXY приятелю Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 maj ne mu davat da govori drugade ta zatova se izkazva na vsjaka tema i ne kazvaj na horata ; VE ; 6toto te moje da ne sa ot tvoeto rodno mjasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted May 6, 2005 Share Posted May 6, 2005 maj ne mu davat da govori drugade ta zatova se izkazva na vsjaka tema i ne kazvaj na horata ; VE ; 6toto te moje da ne sa ot tvoeto rodno mjasto <{POST_SNAPBACK}> Това ли е максимума на който сте способни , да не би да сте брат4ета с койота , още не мога да разбера, какво ви бърка тва което пиша , вместо да пускате глупави коментари ,можеше да споделите впе4атления от ползвани от вас продукти , така щяхте да сте по- полезни за вси4ки , но явно няма какво да напишете по темата ,затова пускате само СПАМ !! За разлика от вас аз не коментирам впе4атленията на другите беа да изказвам собствено , но след като си нямаш мнение не е красиво да пишеш глупости и заяждания само и само да напишеш нещо ....постове ли трупате, какво не мога да разбера ? и е крайно време тази тема да се модерира малко , като се отсее спама! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 При мен за една година ми се развалиха два боклука общо 3 пъти с марката ТРЪСТ. Втория даже го отворих от кашона и беше дефектен. Аз не знаех за това и го бях пуснал за продан. Добре че говидях. Сега искам да си продам моя волан СПИЙД ЛИНК С ФФБ и да си купя Лоджитек момо стийринг уиъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.