Jump to content
BulForum.com

Tърся кормило и педали

Recommended Posts

Имам волан и педали и са със вибра.В сравнение с горе предложената цена са много скъпи,но ако поиграеш на единия и другия волан ще се зарибиш зверски.

Цената е 80 лева. Когато го купувах беше най-скъпия волан с вибра в Технополис.Имаше 4 вида и този беше 140 лева

Малко офф:

Търси "Saitek" или "Microsoft" ! за Сайтек няма какво да говоря , а за майкрософт -хардуера който прелага Бат Билл е на много виско ниво , джойстиците и воланите им са класика ( за разлика от софтуера) :)

като алтерналива "Speed-link" , може да не са от класата на Сайтек и майкрософт ,но са доста ка4ествени за цената си и със сигурност по- добри от Лоджитех и Гениус !

Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех и Гениус по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много !

Ако търсиш пък нови , Сайтек има на две три места в Пловдив ,а майкрософт ве4е не се пройзвежда - внася !

и все пак кажи някакви пари , аз не ползвам такива неща ,но имам доста познати ,мога да поипитам !

Малко офф:

Търси "Saitek" или "Microsoft" ! за Сайтек  няма какво да говоря , а за  майкрософт -хардуера който прелага Бат Билл е на много виско ниво , джойстиците и воланите им са класика ( за разлика от софтуера) :)

като алтерналива "Speed-link" , може да не са от класата на Сайтек и майкрософт ,но са доста ка4ествени за цената си и съсъ сигурност по- добри от Лоджитех и Гениус !

Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех  и Гениус  по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много !

Ако търсиш пък нови , Сайтек има на две три метса в Пловдив ,а майкрософт ве4е не се пройзвежда - внася !

Ей тва ся е гати и долната инсинуация

Ей тва ся е гати и долната инсинуация

Що ве пи4 , не те разбирам изобщо , какво не ти харесва , някаква обосновка да дадеш ? Аз имам доста обстойни наблюдения върху по4ти вси4ки джойстици и волани с педали излизали на пазара, просто с такова впе4атление съм останал !

Виж ся

1.Правя си майтап

2.Имам волан с FFB от повече от година и не наблюдавам разни разбалансирания,разцентрования и загуба на калибровки,ако искаш да си пообогатиш още малко знанията ела да поиграеш и на моя.

3.От къде са ти тея наблюедния върху всички тия волани на пазара и то за толкова дълъг период от време,че чак да се разцентроват бе отворен??? колко беше един - два месеца на бройка ли

Ако може не ми отговаряй,и без това напълнихме на човека темата със спам

Няма никви проблеми то и аз така се образовам малко на тая тема щото и най-малка представа си нямам какво да си купя

Ами разпитай си приятелите кой има волан,иди да поиграеш и направи разлика между видовете.Като си направиш и сметка на парите и ще стигнеш до волана.Но нали знаеш,колкото повече пари-толкова по-хубави неща

Успех

Виж ся

1.Правя си майтап

2.Имам волан с FFB от повече от година и не наблюдавам разни разбалансирания,разцентрования и загуба на калибровки,ако искаш да си пообогатиш още малко знанията ела да поиграеш и на моя.

3.От къде са ти тея наблюедния върху всички тия волани на пазара и то за толкова дълъг период от време,че чак да се разцентроват бе отворен??? колко беше един - два месеца на бройка ли

Ако може не ми отговаряй,и без това напълнихме на човека темата със спам

Слушай затворен , това 4е си си сложил за аватар бат Ваньо не ти дава право да ми дътржиш такъв тон !

...поне да беше казал какъв ти е волана , а що се отнася до наблюденията ми нямам намерение да ти давам обяснения от къде и как ги имам !

...а и още нещо : на базата на някакъв си един волан не може да си правиш генерални изводи за вси4ки !

Втора ръка не ти препоръ4вам Лоджитех  и Гениус  по принцип имат малък живот и след месец два , максимум три ,прецизноста им пада много !

Не знам точно какво разбираш под прецизност, но на моя волан (Logitech) не съм забелязал подобен феномен. Имам го не от 3, а от 4 месеца и го карам ама много здраво. (имам предвид че много карам, а не че го карам хамалската)

Стига толкова кавги стигнах до извода че новото си е ново

Купих си чисто нов волан без FFB но какво да се прави и тоя върши работа

Модераторите могат да затворят темата

Аве земайте си каквото искате ве , щом ви харесва Лоджитех - вземайте си , те и без това са най- масовите , а и най- лесно се намират потенциометри за тях :) ( дано да не ви се налага ) ...имам доста опит с тези игра4ки , не се развалят от " хамалска " игра , а от игра и като им дойде времето по4ват с магарийте !

На първо време може да по4нете ле4ение с контактен спрей , напръскайте ги (потенциометрите ) , даже още като нови , после доста по- късно дават фира !

В общи линии с по4истване и мазане с контактен спрей ,може да им удължите доста живота , така 4е избора не е толкова фатален :)

Айде ползвайте си ги със здраве !

А тази тема стана ве4е за местене в раздел "Хардуер " :)

A който иска да не ми вярва , поне може да има в предвид мнението ми , сигурен съм ,4е ще намери нещо което да му е от полза :)

maj ne mu davat da govori drugade ta zatova se izkazva na vsjaka tema i ne kazvaj na horata ; VE ; 6toto te moje da ne sa ot tvoeto rodno mjasto

Това ли е максимума на който сте способни , да не би да сте брат4ета с койота , още не мога да разбера, какво ви бърка тва което пиша , вместо да пускате глупави коментари ,можеше да споделите впе4атления от ползвани от вас продукти , така щяхте да сте по- полезни за вси4ки , но явно няма какво да напишете по темата ,затова пускате само СПАМ !!

За разлика от вас аз не коментирам впе4атленията на другите беа да изказвам собствено , но след като си нямаш мнение не е красиво да пишеш глупости и заяждания само и само да напишеш нещо ....постове ли трупате, какво не мога да разбера ?

и е крайно време тази тема да се модерира малко , като се отсее

спама!

• 8 months later...

При мен за една година ми се развалиха два боклука общо 3 пъти с марката ТРЪСТ. Втория даже го отворих от кашона и беше дефектен. Аз не знаех за това и го бях пуснал за продан. Добре че говидях. Сега искам да си продам моя волан СПИЙД ЛИНК С ФФБ и да си купя Лоджитек момо стийринг уиъл.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...