samkijot Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 http://www.goodstereotogo.com/reviews/mcd-...aspx?print=true http://www.itkom.com.ua/samsung_mcd-sm60.php3 плеърът е закупен от техномаркет на 20.11.2003 т.е. няма гаранция продавам го с 2 rechargeable Varta и зарядното за тях (води се някакво чешко или словенско) също така и чантичка за плеъра към тях ... цена: 100 лв. п.п. след малко ще кача и снимки. за съжаление няма да са добри, 'щото ще ги правя с телефона всичко се продава заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ако решиш да продаваш само дискмена за 40-50 лева може да се замисля Казвам го не за друго, а защото мислех да си вземам такъв от един магазин немарков с мп3 за 30-40 лева с 6 месеца гаранция, но зарядно и батерии не ми трябват ... така че ако решиш... и всичко си му е наред ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 много е як плейърът,но ако може да се направи нещо за цената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 много е як плейърът,но ако може да се направи нещо за цената... <{POST_SNAPBACK}> .. ами кажи колко даваш? ... по принцип съм склонен да обсъждаме цената, но искам да го продам и с останалите неща, 'щото няма за какво да ги използвам, ако го дам отделно .. т.е. интересувам се от оферти "всичко на куп". честно казано единственото слабо звено на този плеър за година и нещо ползване е антишока. не знам как е при дугите модели/марки, но този не издържа на силно друсане/тръскане .. иначе за времето си беше идеален в отношение цена-качество ... продавам го, защото през лятото няма в какво да го мъкна, а и съм се оринтирал към една друга покупка Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ами не знам каква цена да предложа,не знам колко струва сега.кажи поне ориентировъчно.аз лично не държа на батериите и зарядното,защото си имам,така че ако някой иска може аз да взема плейъра,а той заряднотот с батериите и така да сглобим стотина кинта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 ами да кажем: player-а - 70 лв. (+ чантичката) зарядно с батериите - 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 80 лв. общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 70 лв. общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Само зарядното продаваш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 ... ако продам cd player-а - да ... т.е. 60 лв. - плеъра с чантичката, 15 лв. - зарадното с батериите а бе, като се замисля тея батерии бяха 8 лв. парчето ... баси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Емии ти кажи.. мен ми трябва само зарядното без батерийте, защото ще взимам ААА, а не АА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 samkijot,здравей! И аз взимах P I за 700$,но сега и 7 не струва. Както и да е. Сега по същество. Кога са купувани батериите? Ако са заедно с плеъра не се интересувам.Ако са по-скоро кажи ориентировъчно. И също така ориентировъчно- на колко цикъла са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 ... ами 1-2 месеца след плеъра. не знам на колко "цикъла" са Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 зарадното с батериите ще ми трябват, така че отпадат от офертата ... остава само плеъра. - 50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 - 40 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 14, 2006 Author Share Posted June 14, 2006 плеъра е запазен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 15, 2006 Author Share Posted June 15, 2006 продаден. моля да затворите топика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.