Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми сервиз

Recommended Posts

привет на всички,

моля да ми препоръчате сервиз за ремонт на едно сд за кола .

носих го на един майстор той го гледа и пита какво му е ...

не знам кво му е , нищо не прави ... абе кво да ви разправям , имам нужда от човек който си разбира от работата.

предварително благодаря

hammar said:
привет на всички,

моля да ми препоръчате сервиз за ремонт на едно сд за кола .

носих го на един майстор той го гледа и пита  какво му е ...

не знам кво му е , нищо не прави  ... абе кво да ви разправям , имам нужда от човек който си разбира от работата.

предварително благодаря

Здравей. Според мен майстора правилно те е попитал "какво му е" . Просто е искал да му обясниш "историята на заболяването" . Не се сърди но е така.Като отидеш на лекар нали и ти му обясняваш каде ти е проблема ?? или чакаш той сам да познае :) е.......нестава .Както и да е това си е мое мнение. Добър сервиз е "Вега" . Намира се срещу РУМ Родопи. Там поне си вършат работата качествено и в срок.Но .......бъди сигурен, че и там ще те питат "какво му е" демек защо го носиш.Но дори и да не го занесеш там......кадето и да е добре е като отидеш и да им кажеш как седят нещата.Напимер.....не му бачка дисплея или да кажеш "знам ли ....неще да тръгне"....да им кажеш какво си констатирал ти.Това ще им помогне по-бързо да локализират проблема и съответно по-бързо да извършат ремонта. УСПЕХ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...