Jump to content
BulForum.com

.bin и .cue

XAKEPA_2004

Recommended Posts

Потърсих,да не би някой друг да има такъв проблем в форума.Никой не намерих.Май аз съм единствен.Та по темата,каквато и игра да сваля в .bin и .cue формат не мога да си е инсталирам.С Daemon tools отварям .cue-то и като почне да инсталира по едно време ми се рестартира компютъра.Засега не съм открил друг формат(.iso работи перфектно),който да прави същите проблеми,затова реших,че не е от Windows.Дайте идей моля ви се.Все пак закакво си дадох парите!!! :angry1

10х предварително

Отвори първо с ultraiso и тогава я запиши. После, ако искаш я играй с виртуално.

XAKEPA_2004 said:
Все пак закакво си дадох парите!!! :angry1

Какви пари си дал? А и защо не пробваш да разархивираш файла с WinISO и да видиш дали ще стане. А и не знам защо си се крастил хакера като неможеш някакъв малък проблем да си оправиш :rolleyes: айде успех с файловете

charsi said:
ми преинсталираи Daemon-a или пък пробваи с някоя друга програма да инсталирваш игрите

И двете пробвах.А до Dendroid-Купих си нов комп.И не е чак такъв малък проблем.По 4 пъти някъде съм свалял всяка игра и никакъв резултат.Още с две програми съм пробвал и не става.Daemon-а и него го преинсталвах при всяко сваляне на игра.По време на инсталацията изкарва един син екран и като преброи долу до 100 се ресва компа.Нещо секюрити мекюрити ми изкарва.Ако беше някакъв тъп проблем нямаше да правя нов topic за него.

XAKEPA_2004 said:
И двете пробвах.А до Dendroid-Купих си нов комп.И не е чак такъв малък проблем.По 4 пъти някъде съм свалял всяка игра и никакъв резултат.Още с две програми съм пробвал и не става.Daemon-а и него го преинсталвах при всяко сваляне на игра.По време на инсталацията изкарва един син екран и като преброи долу до 100 се ресва компа.Нещо секюрити мекюрити ми изкарва.Ако беше някакъв тъп проблем нямаше да правя нов topic за него.

Имаш вирус ве

Пробвай тва http://www.evrocom.net/bg/support/dl/Windo...732-x86-ENU.EXE

Botev1912 said:

Благодаря,ама ми дава:

|-------------------------------------------------------------------------------------

|KB835732 Setup Error

|-------------------------------------------------------------------------------------

|Setup has detected that the Servise Pack version of the system

|is newer than the update you are applying

|

|There is no need to install this update.

| |------------------------

| |OK

| |------------------------

:unsure:

Guest the_hot_guy

hahaha :woot na men hi4 ne mi installva Daemon-a po to4no install0va go ama 2 4asa i sled restart mi izkarva 4e Window-sa imal seriozen problem i go puska na Save mod i sled kato go iztriq se opravq ako nqkoi e 4uval pesni4kata ''WinDowS e BOZA'' dosta e pravilna i dove4era mai 6a FormaT-vam otnovo :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...