Jump to content
BulForum.com

Продавам аквариум

Recommended Posts

Продавам аквариум 80 литра,за цена около 250 лева.Аквариума има стоика и метална облицовка.Има неправилна шестоъгълна форма.Инсталирана е метална кутия за осветление,има и капак(изцяло е покрит).Към аквариума и цената вървят:Две помпички,глинени съдове за водорасли,нагревател с термореле, 10-15 риби на цена по магазините от рода на 90-100лева,малък аквариум с литраж от 10 литра,родилка за малки рибки,и други резервни части.Нещата вървят комплект и не се продават по отделно.Цената е твърда,като може да се направи компромис от порядъка на 10-15 лева.Предпочитам оферти от град Пловдив.

Я дай снимки на тоя аквариум, луксозните аквариуми по поръчка струват до 1.5 на литър. И какви са тия риби по сто лева да не са дискуси, каква е филтрацията и отоплителната система, марка мощнаст.

Отвори една тема и пиши продавам два еднакви аквариума, вместо да отваряш две еднакви теми "продавам аквариум"

Въпреки че много се съмнявам да имаш два...

:spam-die: :rulez:

Значи.Снимки не мога да кача тъй като нямам апарат.Помпичката е чисто нова с дебит от 600 литра/час,имам я от една седмица.Марката и е Clear Ultra 3. Нагревателят ми е с термо реле,така че поддържа постоянна температура в аквариума.Рибите са най-различни:Имам две големи(ама много големи)скаларии,три хелера,три зебри,два неона,трикогастер,калихта,сом с форма на змиорка и почти толкова голям,и 2 риби Лабео,като едното е доста по-голямо.

Не съм го продал.Просто не мога да вися постоянно във форума и когато имам възможност проверявам.Защо заинтересуван ли си за аквариума?

Аквариума има неправилна шестоъгълна форма,трапецовиден е.Висок е 100 см. с поставката,а самия аквариум е висок 44 см.,дълъг 73 см. и широк 35 см.

Вече не се интересувам. :angry:

И между другото чифт (за развъждане) големи (ама много големи) скаларии струват 40 лева в нормалните магазини.

• 2 years later...

момчета продавате ли още помпички или нагреватели ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...