Infected Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Veroqtno igrata e za DOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0d3c Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 mnem... az sum si q puskal.. i sum q prevurtql ama nemah nikfi problemi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Infected said: izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? <{POST_SNAPBACK}> От нещо друго е. Сега е пробвах да я инсталирам на WinXP Pro SP2 и се инсталира и играе без проблем. NFS 3 също върви под XP. Quote Supported Operating Systems---------------------------- To be able to run Grim Fandango, you must have Windows 95/98 as your operating system and your system must be 100% DirectX compatible. MS-DOS, Windows 3.1x, Windows NT 3.x, Windows NT 4.0 and OS/2 are not supported. For more information on DirectX, see Section 4 of the Troubleshooting Guide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 RazorGL said: От нещо друго е. Сега е пробвах да я инсталирам на WinXP Pro SP2 и се инсталира и играе без проблем. NFS 3 също върви под XP. <{POST_SNAPBACK}> 10x za tova 4e si probval.. qvno se nujdaq ot preinstalaciq na OS-a Preinstalirah si WinBOZA XP.. i igrata trugna bez problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 27, 2004 Share Posted October 27, 2004 Infected said: izliza mi slednoto saobshtenie kato dam da po4ne instalaciq.. Sushtiq problem mi izliza i kato instaliram NFS3... Sega tova ot XP-to li e ... ili ot neshto drugo ? <{POST_SNAPBACK}> Infected сигурен съм че ако е инсталирам това ще стане без никви проблеми. Не може да имаш едни и същи проблеми на различни игри, които при други хора си работят идеално. Преинсталирай си бъгнатия уиндоус и няма да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuardianForce Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 windowsa na 4oveka ne e bugnat 6tot i na men mi dava su6tiq problem "...not suitable for running in ms-dos mode..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.