Error Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Nqkoi moje li da mi kaje kakvi pari varvi da se preprogramira edin BIOS 6toto mai go e try6nal VIRUS i sega raboti ama dava gre6ki i neiska da load-va Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Абе няма да е от вирус да ти кажа , вземи го флашнеш с последната му версия за начало..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 Pisach said: Абе няма да е от вирус да ти кажа , вземи го флашнеш с последната му версия за начало..... <{POST_SNAPBACK}> То ако можеше да се флашне... Като зарежда вообще не стига да чете от паметта дава "Checksum Error" и иска дискета с BIOS-a обаче като сложиш дискетата и бум.... забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 I\0_Error said: То ако можеше да се флашне... Като зарежда вообще не стига да чете от паметта дава "Checksum Error" и иска дискета с BIOS-a обаче като сложиш дискетата и бум.... забива. <{POST_SNAPBACK}> мммм....да не е от паметта тогава? Пробвай да я махнеш, да резетнеш биос-а и т.н. щото това с програмирането ми се вижда по-сложно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 i az tarsa programator za bios ako nqkoi znai da mi pi6i PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Lud_Canar said: i az tarsa programator za bios ako nqkoi znai da mi pi6i PM <{POST_SNAPBACK}> Pitaite TED po vaprosa, toi e vashia chovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.