Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

ludoto_mimi said:
....на Тишо още му се радват...но има време и за него  :P  Той нещо ме дразни..има нещо гнило в тва момче  :lol:

Да, напоследък гледа като неадекватен и въобще хич го няма, но си мисля че той няма да е тази седмица, може би другата е на първа писта...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
  Deathzone said:
Найден ме прави щастлив, кара ме да се смея със сълзи. biggrin.gif :cry  Аз искам да гледам шоу, а на мен той ми доставя неимоверно щастие.  :D  :D А това е най-важното. :D  То и Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери са олигофрени, но се радват на огромна популярност нали така? :rolleyes:

Heh dobur primer

Spored men dosta trudno 6te go izgoniat za6toto publikata go haresva men su6to me kefi :punk

AVANA said:
ми на кой мму се дава 1.20 за някви простаци само найден, зара и доктора си заслужават да се набуташ за тях

Ми на мен честно казано не ми се пращат смс,за да може примерно моят фаворит да спечели.Мисля си,че това с пращането на смс-ите някакси прави хората по-съпричастни и самото предаване става по-достъпно.Това от своя страна настървява хората да пращат съобщения,въпреки че се набутват с пари.Браво на този,който го е измислил(едва ли са хората от БГ екипа на ББ)

vas90 said:
Emi na horata ne im se dava 1,20 bes da mogat da spe4elat ne6to

Interesa e ogromen ama e SKUPI4KO

Много ме съмнява, че при тая цена толкова много са гласуващите. Тел. обаждане също е 1,20лв. По по-горните сметки излиза, че 50000 снасят на ББ по 1,20. Или тука има шашма, или балъците са отчайващо много.

Minevski said:
Много ме съмнява, че при тая цена толкова много са гласуващите. Тел. обаждане също е 1,20лв. По по-горните сметки излиза, че 50000 снасят на ББ по 1,20. Или тука има шашма, или балъците са отчайващо много.

има си служебни телефони и на хората не им пука дали ще набутат шефа

А бе мисля си,че на Тишо целият проблем му идва от факта,че не е в ББ от самото начало.Не,че е изпуснал кой знае колко,ама като че ли му пречи да разкрие истинската си същност и затова все гледа да се нагоди към ситуацията-веднъж е с женките,друг път с пичовете...

Teddy-King said:
Освен че са много, рядко пращат само по един.

HEH da vqrno e no 50000 naistina si e golqma cifra

M-Star said:
А бе мисля си,че на Тишо целият проблем му идва от факта,че не е в ББ от самото начало.Не,че е изпуснал кой знае колко,ама като че ли му пречи да разкрие истинската си същност и затова все гледа да се нагоди към ситуацията-веднъж е с женките,друг път с пичовете...

Ako pomnite te v na4aloto go smiataha za 4ovek ot drugo ''suslovie''

M-Star said:

Плюс това той вече го е гледал предаването и знае как да се държи, има изготвен стереотип на поведение, знае за интригите, знае кои са силните личности и най-вече знае как да си върти гъза като фурнаджийска лопата. :punk

Deathzone said:
Плюс това той вече го е гледал предаването и знае как да се държи, има изготвен стереотип на поведение, знае за интригите, знае кои са силните личности и най-вече знае как да си върти гъза като фурнаджийска лопата. :punk

HAHAHA :lol: :laughing: :lol: :laughing:

Da viarno e ! To o6te 1 ta sedmica be qsno koi sa osnovnite intrigi i sporove

AVANA said:
има си служебни телефони и на хората не им пука дали ще набутат шефа

Абе вътрешно е от всякъде. Телефон може да измуфтиш, ама SMS не.

В началото мислих, че ще има някаква игра, ама няма да има. Трябва някоя от участничките да ми е правил услуга с уста и без ръце, та да се набутам толкова.

Kakvoto i da si govorim Stoika si e Stoika! Priznaite 4e shte e malko tapo bez neia i zna4itelno po-interesno! Kakvato i da e vse pak nai-golemite lafove do momenta si ostavat neinite - pipiruda i za onova deto se e surnalo i ostavilo sleda :) Bez Stoika niama da e sashtoto! A dnes tia pokaza 4e e dostoina po na4ina po koito se darja!! Izprashtaneto i beshe nai-iakoto do momenta - EVALA na BB!

Nadiavam se 4e dnes nai-nakraia se zatvoriha ustite na vsi4ki, koito viarvaha 4e Stoika e postaveno lice i 4e shte spe4eli! Nishto podobno!

Deathzone said:

Което като чета постовете не му носи много фенове сред публиката.Май единствено,ако се бори срещу Мел,ще спечели вота.

AngelBlood said:
Kakvoto i da si govorim Stoika si e Stoika! Priznaite 4e shte e malko tapo bez neia i zna4itelno po-interesno! Kakvato i da e vse pak nai-golemite lafove do momenta si ostavat neinite - pipiruda i za onova deto se e surnalo i ostavilo sleda :) Bez Stoika niama da e sashtoto! A dnes tia pokaza 4e e dostoina po na4ina po koito se darja!! Izprashtaneto i beshe nai-iakoto do momenta - EVALA na BB!

Nadiavam se 4e dnes nai-nakraia se zatvoriha ustite na vsi4ki, koito viarvaha 4e Stoika e postaveno lice i 4e shte spe4eli! Nishto podobno!

Prav si ! I as sum na mnenieto 4e ispra6taneto be6e nai-qkoto i nai-dostoinoto dosega ! A ne kato Margarita da plue si4ki

Deathzone said:
Найден ме прави щастлив, кара ме да се смея със сълзи. :D :cry  Аз искам да гледам шоу, а на мен той ми доставя неимоверно щастие.  :D  :D А това е най-важното. :D  То и Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери са олигофрени, но се радват на огромна популярност нали така? :rolleyes:

Прав си Deathzone, Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери, които даваш за пример, са КОМИЦИ, и наистина се радват на популярност (дали е огоромна не знам), а найден си е точно един ОЛИГОФРЕН.

До сега всички плюха по Стойка колко била тъпа и т.н. По голям тъпанар от Найден в това шоу няма. Освен всичко е и простак, и освен с тъпите си номера с друго не може да бъде интересен. До кога обаче ще му минават, не знам. Това е мойто скромно мнение, уважавам и твоето. Всеки има право да харесва който си иска.

vas90 said:
Prav si ! I as sum na mnenieto 4e ispra6taneto be6e nai-qkoto i nai-dostoinoto dosega ! A ne kato Margarita da plue si4ki

И аз съм на същото мнение,но все пак за Маргото си мисля,че беше крайно превъзудена и не успя да се овладее.Какви бяха тия викове:Heavy metaaaal!Аз поне не бях забелязъл да е такава метълка като Грото и Нед.Беше много превъзбудена и затова и тръгна така да плюе другите.

st_jt said:
Прав си Deathzone,  Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери, които даваш за пример, са КОМИЦИ, и наистина се радват на популярност (дали е огоромна не знам), а найден си е точно един ОЛИГОФРЕН.

До сега всички плюха по Стойка колко била тъпа и т.н. По голям тъпанар от Найден в това шоу няма. Освен всичко е и простак, и освен с тъпите си номера с друго не може да бъде интересен. До кога обаче ще му минават, не знам. Това е мойто скромно мнение, уважавам и твоето. Всеки има право да харесва който си иска.

E da no spored men predavaneto 6te go spe4eli ne nai sviesnia (spored men Doctora) ami nai interesnia (koito e Naiden) . Spored men puk Zara e to4no na granicata mejdu prostotiite i i svesnite ispulneniq

M-Star said:
И аз съм на същото мнение,но все пак за Маргото си мисля,че беше крайно превъзудена и не успя да се овладее.Какви бяха тия викове:Heavy metaaaal!Аз поне не бях забелязъл да е такава метълка като Грото и Нед.Беше много превъзбудена и затова и тръгна така да плюе другите.

Превъзбудата с простотията нямат нищо общо.

M-Star said:

E da moje ! Edva li drug put e bila pred tolkova mnogo hora koito da vikat za neia

А какво ще кажете за целувката на Здравко с Стойка на излизане?! Здравко е готин пич и аз ще ви кажа, защо той се държи грубо с жените. Защото е ревлив, той е един ревлив мъж и го е срам пред цялата държава да го видят как плачи. И затова псува и се държи грубо с жените, за да си скрие ревливостта. И той си го призна одеве пред Джани, Найден и другите около него.

Deathzone said:
А какво ще кажете за целувката на Здравко с Стойка на излизане?! Здравко е готин пич и аз ще ви кажа, защо той се държи грубо с жените. Защото е ревлив, той е един ревлив мъж и го е срам пред цялата държава да го видят как плачи. И затова псува и се държи грубо с жените, за да си скрие ревливостта. И той си го призна одеве пред Джани, Найден и другите около него.

E moje no men ne me drazni primerno 4e e po 4uvstvitelen

Vijte Zara :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...