Zrockbg Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Здравейте. Имам около 200-300 книги, които търсят новите си собственици. Ако искате да прочетете класики като - "Виконт Дьо Бражелон" на Александър Дюма или "Децана на Арбат" от Рибаков, това е вашето място! Романи, Криминални, Класики, Индиански, Еротични, Книги по филми и т.н. Ако някой има интерес към някакъв вид четива, мога да потърся и да му изпратя няколко заглавия които имам и евентуално да си избере. Книгите са твърде много за да ги опиша една по една, за това ще Ви помоля да ми пишете на ЛС ако търсите нещо. Цени: Малки - 2 лв Средни - 3 лв Големи - 5 лв Връзка с мен - Лс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojda66 Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Поне ги снимай на метър така че да се четат заглавията. Иначе едва ли ще се сетим за някое заглавие.Предложението ти е като за антиквар ако търси някое заглавие - да те пита..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.