Rolla Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Продавам: HTC Desire HD на 10 месеца Перфектно състояние, фабрично НЕ кодиран и НЕ брандиран към оператор, S-Off + Root Пълен комплект (Английско зарядно и не използвани аксесоари) + поставен качествен протектор на екрана който също няма забележка + 2 твърд и силиконов протектора за корпуса Батерията кара до 4 дена с спрени WiFi и мобилен интернет и до 12 часа с постоянно пуснати WiFi и мобилен интернет (при постоянно сърфиране, Skype,... около 3 часа) Продава се поради upgrade към HTC One X, Няма смисъл от реални снимки защото е перфектен на вид Телефона е на жена ми, намира се в Англия и мога да го донеса в Пловдив при проявен интерес от 30 Юли до 4 Август и от 26 Август до 1 Септември. При липса на предварителен интерес няма да взема телефона с мен от 30 Юли до 4 Август, но от 26 Август до 1 Септември ще бъде в жена ми в Пловдив. Цена 380 лв. Продаден, честито на новия собственик PSP 3003 на около 1 година Модела с WiFi и микрофон - вграден Skype (имам 2 еднакви на 2-те деца и ще имате избор което ви хареса) Черно (piano black), Хакнато, пълен коплект (Английско зарядно) + оригинална камера 1.3 MPix Sony PSP300 за USB порта + твърд калъф + 2GB карта или 8GB карта Батерията кара над 4 часа (последно ги видих в действие без прекъване през целия полет София-Лондон около 3 часа и 20 мин. и имаше останала батерия) Няма смисъл от реални снимки защото е перфектно на вид Продава се защото и 2-те не се използват активно след като им купих XBox и решихме да им оставим само едното за пътувания а с парите да си купят игри и контролери за XBox-а 2-те PSP-та се намира се в Англия и ще са в Пловдив в периода от 30 Юли до 1 Септември Цена 190лв. с 8GB карта 180лв. с 2GB карта - 170лв. Часовник Adidas Candy Black Watch ADH4003 Използван е 2 дена и е без забележки в оригиналните кутиика, книжка и етикет както го получихме - става и за подарък Закупен от Амазон за £45 Ето данни аз модела и снимки, дори и цената тук е малко по ниска: http://www.watches2u...lack-watch.html Продава се защото на сина ми не му хареса Намира се в Лондон и ще бъде в Пловдив след 30 Юли 2012 Цена 80лв.75 лв. 70лв. 65лв. 60лв. 55лв. 50лв. за контакти: ЛС или Skype:visuаlsоft (copy-paste не работи пишете го в skype), на ЛС мога да дам стационарен телефон в Лондон, Английски Мобилен или в периода докато съм в България стационарен в Пловдив Поради краткия перид в който ще съм в България няма да мога да и ги изпращам с куриер, само на място в Пловдив в посочените срокове. Ако имате въпроси или интерес пишете ми, ще останете доволни от покупката и състоянието. Моля пишете какво ви интересува ако искате ауторизация за Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 Добавям Часовник Adidas Candy Black Watch ADH4003 Използван е 2 дена и е без забележки в оригиналните кутиика, книжка и етикет както го получихме - става и за подарък Закупен от Амазон за £45 Ето данни зa модела и снимки, дори и цената тук е малко по ниска: http://www.watches2u.com/watches/adidas/adh4003-candy-black-watch.html Продава се защото на сина ми не му хареса Намира се в Лондон и ще бъде в Пловдив в периода от 30 Юли до 1 Септември Цена 80лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 14, 2012 Author Share Posted July 14, 2012 Нова цена на часовника 75 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 21, 2012 Author Share Posted July 21, 2012 Нова цена на часовника 70 лв. Понеже имах запитване за PSP-то без камерата добавям цена без камерата 170лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 25, 2012 Author Share Posted July 25, 2012 Нова цена на часовника 65лв. Нова цена на PSP-то 180лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 27, 2012 Author Share Posted July 27, 2012 Нова цена на часовника - 60лв. Камерата за PSP отпада от продажба, за това като компенсация предлагам 8GB мемори карта като цените са с 8GB карта 180лв. с 2GB карта - 170лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 HTC Desire HD - Продаден, честито на новия собственик Остават PSP-то и часовника. Побързайте ако имате интерес, в Пловдив съм до 4 Август и след това пазарлъците ще са по-трудни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted August 10, 2012 Author Share Posted August 10, 2012 Нова цена на часовника - 55лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted September 1, 2012 Author Share Posted September 1, 2012 PSP-то се сваля от продажба защото децата ми летят утре сутрин обратно и си го вземат с тях. Нова цена за часовника 50лв. за контакти само на ЛС или Skype за да се разберем къде да го видите в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.