Jump to content
BulForum.com

HTC Desire HD, PSP 3003 + камера и часовник Adidas

Recommended Posts

Продавам:

HTC Desire HD на 10 месеца

htc-desire-hd.jpg?w=600

Перфектно състояние, фабрично НЕ кодиран и НЕ брандиран към оператор, S-Off + Root

Пълен комплект (Английско зарядно и не използвани аксесоари) + поставен качествен протектор на екрана който също няма забележка + 2 твърд и силиконов протектора за корпуса

Батерията кара до 4 дена с спрени WiFi и мобилен интернет и до 12 часа с постоянно пуснати WiFi и мобилен интернет (при постоянно сърфиране, Skype,... около 3 часа)

Продава се поради upgrade към HTC One X, Няма смисъл от реални снимки защото е перфектен на вид

Телефона е на жена ми, намира се в Англия и мога да го донеса в Пловдив при проявен интерес от 30 Юли до 4 Август и от 26 Август до 1 Септември.

При липса на предварителен интерес няма да взема телефона с мен от 30 Юли до 4 Август, но от 26 Август до 1 Септември ще бъде в жена ми в Пловдив.

Цена 380 лв. Продаден, честито на новия собственик

PSP 3003 на около 1 година

psp3000_black.jpg

Модела с WiFi и микрофон - вграден Skype (имам 2 еднакви на 2-те деца и ще имате избор което ви хареса)

Черно (piano black), Хакнато, пълен коплект (Английско зарядно) + оригинална камера 1.3 MPix Sony PSP300 за USB порта + твърд калъф + 2GB карта или 8GB карта

Батерията кара над 4 часа (последно ги видих в действие без прекъване през целия полет София-Лондон около 3 часа и 20 мин. и имаше останала батерия)

Няма смисъл от реални снимки защото е перфектно на вид

Продава се защото и 2-те не се използват активно след като им купих XBox и решихме да им оставим само едното за пътувания а с парите да си купят игри и контролери за XBox-а

2-те PSP-та се намира се в Англия и ще са в Пловдив в периода от 30 Юли до 1 Септември

Цена 190лв. с 8GB карта 180лв. с 2GB карта - 170лв.

Часовник Adidas Candy Black Watch ADH4003

adh4003-b.jpg

Използван е 2 дена и е без забележки в оригиналните кутиика, книжка и етикет както го получихме - става и за подарък

Закупен от Амазон за £45

Ето данни аз модела и снимки, дори и цената тук е малко по ниска: http://www.watches2u...lack-watch.html

Продава се защото на сина ми не му хареса

Намира се в Лондон и ще бъде в Пловдив след 30 Юли 2012

Цена 80лв.75 лв. 70лв. 65лв. 60лв. 55лв. 50лв.

за контакти: ЛС или Skype:visuаlsоft (copy-paste не работи пишете го в skype), на ЛС мога да дам стационарен телефон в Лондон, Английски Мобилен или в периода докато съм в България стационарен в Пловдив

Поради краткия перид в който ще съм в България няма да мога да и ги изпращам с куриер, само на място в Пловдив в посочените срокове.

Ако имате въпроси или интерес пишете ми, ще останете доволни от покупката и състоянието. Моля пишете какво ви интересува ако искате ауторизация за Skype

Добавям

Часовник Adidas Candy Black Watch ADH4003

Използван е 2 дена и е без забележки в оригиналните кутиика, книжка и етикет както го получихме - става и за подарък

Закупен от Амазон за £45

Ето данни зa модела и снимки, дори и цената тук е малко по ниска: http://www.watches2u.com/watches/adidas/adh4003-candy-black-watch.html

Продава се защото на сина ми не му хареса

Намира се в Лондон и ще бъде в Пловдив в периода от 30 Юли до 1 Септември

Цена 80лв.

Нова цена на часовника - 60лв.

Камерата за PSP отпада от продажба, за това като компенсация предлагам 8GB мемори карта като цените са с 8GB карта 180лв. с 2GB карта - 170лв.

HTC Desire HD - Продаден, честито на новия собственик

Остават PSP-то и часовника. Побързайте ако имате интерес, в Пловдив съм до 4 Август и след това пазарлъците ще са по-трудни

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

PSP-то се сваля от продажба защото децата ми летят утре сутрин обратно и си го вземат с тях.

Нова цена за часовника 50лв. за контакти само на ЛС или Skype за да се разберем къде да го видите в Пловдив

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...