kiselina777 Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Здр Колеги Продавам следната видео карта : Видео карта: Asus EAH3650 SILENT/HTDI/512M PCI-E - Видео картата е в перфекно състояние бе зкаквито и да било ремонти по нея! Картата е абсолютно безшумна защото е с пасивно охлаждане дело на ASUS . Картата не е прегрявана защото е била на офис машина и не е ползвана за игри. Към картата давам и 80мм вентилатор на Cooler Master за тези които искат да си го монтират за по добро охлаждане. Инфо : http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH3650_SILENTHTDI512M/ Цена 50лв За повече инфо и питания по скаип. Моля да ме тъсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес . От бартери не се интересувам!!! и моля да не ми се предлагат такива. Аз съм от Кърджали - За страната Еконт със задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.