boika_rr Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 1) PSP 2004 Army editon ( камуфлажен панел) хакнато с постоянен хак !!! 4GB карта с качени на нея хитови игри ( качвам и по желание на клиента игри ) зарядно за psp , usb кабел за връзка с PC визуално му давам 9/10 отценка ( за по претенциозните съм длъжен да отбележа , че има 1 драскотинак отзад на ринга 90 % от конзолите имат такива ) 2) PSP 2004 Piano black хакнато с постоянен хак !!! 4GB карта с качени на нея хитови игри (качвам по желание на клиента игри ) зарядно за psp , usb кабел за връзка с PC визуално му давам 8.5/10 ( има няколко драскотинки по ринга отзад и 1 драскотина отпред на стъклото за мен са незначителни но съм длъжен да ги отбележа тъй като съм коректен ) цените на конзолите са 189лв бройката ВНИМАНИЕ !!! ако се свържете с мен днес или утре давам по избор на клиента 2 бонуса по избор а именно 1бр оргинална игра измежду Need for Speed и FIFA + слушалки или каишка за носене на конзолата на ръка за връзка с мен 0877 49 59 48 или [email protected] ( давам снимки ) мога да пратя по еконт до всяка точка в българия с опция за преглед и тест !!! на място за Перник и София !!! P.S. Ако някой вземе и двете цената е 350лв !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boika_rr Posted September 13, 2011 Author Share Posted September 13, 2011 UP камуфлажното е продадено !!! нова цена на черното е само 145лв офертата е за днес и утре !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.