Jump to content
BulForum.com

Продавам Iphone4 реплика

Recommended Posts

Здравейте.

Продавам iPhone 4 Replica, телефона е малко използван, а причината да го продавам е, че просто не можах да свикна като цяло с touch screen-a и реших да си карам със стария телефон или да си потърся друг по-удобен за мен.

- дизайна е 1:1 с истинския

- WIFI:802.11b/g wireless internet

- поддържа 2 SIM карти

- резервна батерия

- слушалки

- отделно зарядно + USB кабела, който също служи за зарядно, но през PC

- ръководство

- стилус (писалка)

- 2 камери

- 3.5 инча дисплей

- ~90mb памет + до 32GB

- currency converter, Handwritting input + всички стандартни екстри като будилник, калкулатор, caller picture, календар, to-do-list, блутут etc.

+ кожен калъф.

Изпращам снимки при интерес, от Пловдив съм. Цената, която му търся е 100 лв. 80 лв. 60 лв. За контакти на ЛС или на тел. 0887 257 800.

Здравейте.

Продавам iPhone 4 Replica, телефона е малко използван, а причината да го продавам е, че просто не можах да свикна като цяло с touch screen-a и реших да си карам със стария телефон или да си потърся друг по-удобен за мен.

- дизайна е 1:1 с истинския

- WIFI:802.11b/g wireless internet

- поддържа 2 SIM карти

- резервна батерия

- слушалки

- отделно зарядно + USB кабела, който също служи за зарядно, но през PC

- ръководство

- стилус (писалка)

- 2 камери

- 3.5 инча дисплей

- ~90mb памет + до 32GB

- currency converter, Handwritting input + всички стандартни екстри като будилник, калкулатор, caller picture, календар, to-do-list, блутут etc.

+ кожен калъф.

Изпращам снимки при интерес, от Пловдив съм. Цената, която му търся е 100 лв. 80 лв За контакти на ЛС или на тел. 0887 257 800.

Неочаквано при проба от евентуален клиент, единият слот за сим карта престана да разпознава сим карта, цената става 80 лв.60 лв. всичко друго си работи.

Неочаквано при проба от евентуален клиент, единият слот за сим карта престана да разпознава сим карта, цената става 80 лв.60 лв. всичко друго си работи.

Нова цена 60 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...