Jump to content
BulForum.com

Sony Cyber-shot DSC-S950

Recommended Posts

имаш л.с

13. Забранени са изолирани постове, несъдържащи никаква конкретна информация относно сделката, от сорта "имаш мейл", "имаш ПМ", "Пиши ми на скайпа" и т.н. По преценка на конкретния модератор, такива постове е възможно да доведат до warn и moderated още при ПЪРВО провинение, така че моля - вземете го предвид.

съобщението което му написах на лични по погрешка постнах тук на местото на '' имаш лс'' можеби ще потвърди някой който снощи е чел форумът в последствие неможех да го изтрия и нямаше какво друго да сложа на това место имате си хронология вижте сами какво предлагате в случй подобен на моя моля пояснете

Едит: Пояснено е на ЛС ; хронология няма как да има след като си написал само едно "имаш л.с." ; можеше да пуснеш рапорт или да помолиш някой модератор да изтрие поста, или най-малкото да обясниш грешката, а не да пишеш "имаш л.с."

• 2 weeks later...

Здравей, склонен съм да го купя след като го видя разбира се. Аз съм от Пловдив тел. 0877080693 Митрев, това е номерът ми или ми напиши твоя за да се уговорим нещо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...