goroM Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Здравейте продавам тези джанти ..... размера им е 15 цола с 4 отвора ,и централен отвор 57 или 58 мм не мога да го измеря точно ,бяха качени на опел астра . Имат гуми ,може да се изкара един сезон според мен ... Шарката им е различна ,по две от всяка . Цената им с гумите 200 лв ,възможен коментар ако се размонтират гумите ... Ако имате някакви въпроси ,....питайте . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ET, J? Mod: Каквото е могъл да измери човекът - измерил го е, писал е, че са били на астра, а каквото не го знае - също е казал, че не го знае. към Мод-а: може би имам някакъв интерес след като питам, но откъде да знам какви са, след като "опел астра" показва само че са 4х100 Другото го пише или в средата или отзад, ама кой си направи труда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goroM Posted July 9, 2011 Author Share Posted July 9, 2011 Здравейте ,та значи след забележката от колегата .добавям още информация , това пише на джантите 6Jx15H2 375ET35 . И за да не е поста само за вдигане на темата ,нова цена 190лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasko_08 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Здрвей, интересува ме цена само за джантите. Искам да попитам, нали и 4-те джанти са еднакви ( т.е различна е шарката на гумите)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.