e-force Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Здравейте, Продава се "кашона на пандора" на цена от 15 лв. Минимална стъпка за наддаване 2 лв. Начало: 21 Юни 2011 -> 16:50 часа Край: 24 Юни 2011 <- 16:00 часа *Забележка: Кашона се продава цял с всичките си артикули На по-дребни части няма да се разформирова. Частите са били работещи някога (не ми е известно дали има нещо изгоряло), единственото за което знам, че не работи е дъно от лаптоп, но то не се вижда на снимката. *) снимка: http://plcnet.org/2w...ra/IMAG0343.jpg *) телефон за връзка: ще посоча след като приключи търга. *) Кашона се намира в гр. Пловдив. Обявата важи само за гр. Пловдив, без куриери. Начална цена: 15 лв Блиц цена: 30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunichko Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Можеш ли да предоставиш инфо на компонените които са включени вътре? гледам има клавиатури, ланкарти, дъна и т.н. Работещи ли са всички? ModEdit: Не може, защото иначе темата нямаше да бъде озаглавена по този начин. Справка - митологията (ако те мързи да четеш всичко, започни от края). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Здрасти, давам 17лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Здрасти, търгът вече свърши , май аз спечелих или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-force Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 Здравей, ще получиш на Л.С телефона ми. Ако ти е по-удобно върни ми твоя и аз ще ти се обадя. Темата е за затваряне. Честито на печелившия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.