Jump to content
BulForum.com

Portable Dvd Player

Recommended Posts

Portable Dvd Player

Чисто ново е с лепенката върху дисплейчето (на снимките се вижда).

Има възможност за връзка с !pod , има букса към която може да се върже камера за задно виждане (която е 20 лева в е-бай) и още страшно много фунцкиии , който се интересува модела е !Luv !1055

В компелкта има чантичка , зарядно за кола , дистанционно и ........................... На снимките >>>

Цена: 50 лева (подобни гледах в Техномаркет за 150 лева)

Снимки: http://hot4e.snimka.bg/other/dvd-portable-player.516232

ЕДИТ 1 : ПРОДАДЕНО !!!

Може да затваряте темата ;)

Здрасти, раотещ е нали?

Какво ще кажеш за лек коментар на цената.

Здрасти, раотещ е нали?

Какво ще кажеш за лек коментар на цената.

Приятел , плеарчето е ЧИСТО НОВО !!! Какъв коментар искаш на цената ? Мисля , че цената ми е много добра и не смятам да се пазаря поне за момента. Покажи ми някъде такъв Portable Dvd Player на по-ниска цена и ще коментираме ;)

здр.не можах да намеря подробна спецификация на моделчето затова се обръщам към теб.има ли ТВ тунер моделчето или трябва да му се подаде външен сигнал

здр.не можах да намеря подробна спецификация на моделчето затова се обръщам към теб.има ли ТВ тунер моделчето или трябва да му се подаде външен сигнал

Tv-Tuner Вграден НЯМА ! Има опция външно да се пусне сигнал , но иначе ето какво чете :

DVD VIDEO (audio) , Compact Disc Digital Video (tova predpolagam e avi , mpeg) , Audio CD , MP3-diskove , i moje da se vurzva s IPOD 30/60gb ONLY (qvno samo s tezi 2 modela ) i da se puskat kakvito i da e video ili audio signali ot IPOD-a , изобразявайки ги на дисплей-а му и управлявайки ги с дистанционното ;) Това е , което успях да прочета от книжката ако имате още въпроси питайте ... За момента очаквам един колега да мине и да го погледне и по-късно ще едитна да ви кажа дали се продава все още .

ЕДИТ 1 : ПРОДАДЕНО

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...