bobo1273 Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Дойде време да си продам играчката, понеже си взех нетбук. Телефонът е с Android 2.3.3. За външен вид преценете от снимките.Има си протектор на екрана, гумено калъфче, 2 батерии + външно зарядно. Слушалките са ми от SE Xperia X10, понеже оригиналните не ми свирят добре. Телефонът е от UK и зарядното му съответно е такова. Има си и кутия с USB кабел и книгите вътре. Телефон без карта памет 499лв С карта памет 585лв Картата памет съм я взел преди месец и половина и е с livetime гаранция и давам документ за нея. Ако се купи телефона без карта, тогава ще си я ползвам аз. Предпочетам да го дам на човек от София, за да се види на място. Ако някой много напира да е с еконт за негова сметка, може. За контакти и въпроси на ЛС или на [email protected] skype bobura8 Снимките давам линк към picasa, че ми дава, че снимките са ми големи. https://picasaweb.google.com/bobo1273/GalaxySProdavam?feat=directlink Гледах, да са възможно най детайлни, но ако трябва пак ще снимам. Приемам и бартери с доплащане за по-стар телефон с windows mobile и GPS - нещо като HTC touch cruice или HP iPAQ 614c Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo1273 Posted June 7, 2011 Author Share Posted June 7, 2011 UP нова цена 469лв и лек коментар на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.