Slayer_Of_Souls Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Продавам игри за PS2 .Всички игри са оригинални и в много добро състояние 9/10. Единствената причина поради която ги продавам е,че аз нямам PS2,а баща ми като се върна от Англия ги донесе и така и не намерих на кои да ги дам.... игрите са: 1.Call of Duty Finest Hour-12лв /нова струва 30лв/ 2.Call of Duty 2:Big Red One-15лв /нова струва 40лв/ 3.Call of Duty 3-15лв /нова струва 40лв/ 4.Medal of Honor Frontline-12лв /нова струва 30лв/ 5.GT Racers-10лв /на тази неможах да намеря цена/ 6.NFS Underground 2-12лв /нова струва 30лв/ Ако някой ги купи всичките заедно цената е 65лв за всичките.Игрите се намират в Пловдив ако някои се интересува може и да ме търси на skype:divko666 там мога и да пратя някакви снимки на игрите да се уверите че са в добро състояние. Естествено мога да ги донеса да се проват.Пишете и на лични ако някои няма skype или му е по-удовно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Пропуснал си да споменеш нещо много важно! Игрите PAL ли са или NTSC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/NTSC Historic (used NTSC experimentally before adopting PAL) United Kingdom (tests using 405-line 50 Hz system in the late 1950s before the introduction of PAL Colour and 625/50 Hz in the 1960s). Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuck Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Абе то и ние сме на ПАЛ стандарта ама се намират и NTSC ПС2 игри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer_Of_Souls Posted June 4, 2011 Author Share Posted June 4, 2011 Мерси много skuk за информацията понеже не сам много запознат с такива подробности но на всички дискове пише че са PAL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.