Breez Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Предполагам добре познати на всички от близкото минало модели.Леки и удобни апарати предназначени най-вече да бъдат телефони!!Реновирани с 100% ОРИГИНАЛНИ ЧИСТО НОВИ панели,клавиатура,батерия и корпус(за 6100)!Буквално изглеждат,като чисто НОВИ току що излезли от магазина телефони...просто ПЕРФЕКТНИ!Работят БЕЗУПРЕЧНО с 3-те оператора..слушалката се чува силно и ясно!Към телефоните разбира се има и зарядно у-во 220В. Цена за 6100 89 лева(разполагам с 3 броя) за 6510 69 лева(1брой имам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Предполагам добре познати на всички от близкото минало модели.Леки и удобни апарати предназначени най-вече да бъдат телефони!!Реновирани с 100% ОРИГИНАЛНИ ЧИСТО НОВИ панели,клавиатура,батерия и корпус(за 6100)!Буквално изглеждат,като чисто НОВИ току що излезли от магазина телефони...просто ПЕРФЕКТНИ!Работят БЕЗУПРЕЧНО с 3-те оператора..слушалката се чува силно и ясно!Към телефоните разбира се има и зарядно у-во 220В. Цена за 6100 89 лева(разполагам с 3 броя) за 6510 69 лева(1брой имам) Имам интерес към двата телефона.Къде могат да се огледат и пробват.С лек коментар, ако са чисто нови след обстоен професионален преглед ще ги взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 21, 2011 Author Share Posted July 21, 2011 Имам интерес към двата телефона.Къде могат да се огледат и пробват.С лек коментар, ако са чисто нови след обстоен професионален преглед ще ги взема. Май нещо правиш ОБСТОЕН ПРЕГЛЕД на профила ми след,като си решил да извадиш всички мои стари обяви на първа страница!Няма да взимам отношение нека админите да преценят дали действията са умишлени.(визирам действия след моя публикация в раздел "Проблеми") Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Обявата валидна ли е?Телефоните налични ли са и ако са искам да ги видя.Имам интерес да купя от двата модела по един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.