windwalk Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Здравейте! Продавам Nokia e90 Външно е в перфектно състояние...но вследствие на леко намокряне копчетата по горната част на мидата не работят (външните и вътрешните),а вътрешната qwerty клавиатура функционира.Сега телефона пали, но няма картина на вътрешния дисплей,а външния не свети.Проблема доколкото разбрах е в корозирал лентов кабел,който аз не мога да оправя ,така че става за части или някой ако може да си го оправи... Цена 120лв. Ако има интерес – ЛС. Едит. Намерих и кутия с диск и кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
windwalk Posted May 31, 2011 Author Share Posted May 31, 2011 цена 100 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Интересува ме панела ако наистина е запазен като нов имам интерес, пиши ми на лични колко му искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
klampth Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 "Външно е в перфектно състояние...но вследствие на леко намокряне копчетата по горната част на мидата не работят (външните и вътрешните),а вътрешната qwerty клавиатура функционира.Сега телефона пали, но няма картина на вътрешния дисплей,а външния не свети.Проблема доколкото разбрах е в корозирал лентов кабел,който аз не мога да оправя ,така че става за части или някой ако може да си го оправи..." Kakvo oznachava "телефона пали" - zarejda li Symbian-a. divanov - mojem da se razberem nesht s teb. Na men mi triabvat drugite chasti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ами добре, съгласен съм. В зависимост от състоянието за панела мога да отделя 10-25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klampth Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Ами добре, съгласен съм. В зависимост от състоянието за панела мога да отделя 10-25лв. Сега остава само продавача да даде мнение по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.