Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia e90

Recommended Posts

Здравейте!

Продавам Nokia e90

Външно е в перфектно състояние...но вследствие на леко намокряне копчетата по горната част на мидата не работят (външните и вътрешните),а вътрешната qwerty клавиатура функционира.Сега телефона пали, но няма картина на вътрешния дисплей,а външния не свети.Проблема доколкото разбрах е в корозирал лентов кабел,който аз не мога да оправя ,така че става за части или някой ако може да си го оправи...

Цена 120лв.

Ако има интерес – ЛС.

Едит.

Намерих и кутия с диск и кабел

023703192.jpg?r=0

Интересува ме панела ако наистина е запазен като нов имам интерес, пиши ми на лични колко му искаш

• 2 weeks later...

"Външно е в перфектно състояние...но вследствие на леко намокряне копчетата по горната част на мидата не работят (външните и вътрешните),а вътрешната qwerty клавиатура функционира.Сега телефона пали, но няма картина на вътрешния дисплей,а външния не свети.Проблема доколкото разбрах е в корозирал лентов кабел,който аз не мога да оправя ,така че става за части или някой ако може да си го оправи..."

Kakvo oznachava "телефона пали" - zarejda li Symbian-a.

divanov - mojem da se razberem nesht s teb. Na men mi triabvat drugite chasti...

Ами добре, съгласен съм. В зависимост от състоянието за панела мога да отделя 10-25лв.

Сега остава само продавача да даде мнение по въпроса :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...