RuF Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Продавам CPU - AMD Duron 850MHz s.462 Цена 5 лева RAM 1x128 mb DDR 266MHz - 3 лева 1x256 DDR 333MHz - 5 лева От Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Остана само процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Остана само процесора. не, за съжаление РАМ-та не става и след като дори не я погледнах , на място , че много бързах, се надявах и на коректно отношение ... все пак става въпрос за 8 лв. но въпроса е принципен ..... такива обади и се утре , че да видим какво правим , тя не е моя ...... не сме деца . РАМ-та не ми върши работа , просто не е за този слот !!! надаявам се да се разберем как да ти я върна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted June 2, 2011 Author Share Posted June 2, 2011 Приятелю, нядявам се си технически грамотен и правиш разлика м/у SD Ram и DDR Ram. В обявата ми пише, че плочките са DDR, а ти след като си ги взел ми казваш, че не ти пасвали на дъното, защото вместо 2 нареза(като на SD) имат само 1 посредата(както на DDR1)...ако ми беше казал, че търсиш SD, нямаше да въртя 100 телефона и да се разкарвам в най-голямата жега, за да се видим и да ти ги продам. И да - плочките НЕ СА МОИ, съответно и парите и разбира се става дума за принципно положение - "амиииии тооооо трябва да има money back" - да има в случаите, когато продукта НЕ Е ТЕХНИЧСКИ ИЗПРАВЕН, а не когато ти не си разбрал какво търсиш. Искам да се уточним, че отношението ми беше абсолютно коректно, след като ти казах да си я пробваш и да ми се обадиш и в двата случая(работеща и неработеща) и щеше да е още по-коректно, ако вместо да си правиш експерименти, ми беше казал, че искаш не такава ами SD Ram, И Е КОРЕКТНО, защото не съм се крил, иначе на дали щях да отговарям на телефона, а още по-малко щях да си пусна неработещите боклуци във форума...както каза ти - "не сме деца". Разбирам, че си раздразнен, но в случая си си виновен само ти, затова че просто не си обърнал внимание какво купуваш. Единвствения некоректен в случая си ти, защото говорихме по телефона и се разбрахме нещо, а вместо това, започваш да хвърляш злонамерени упреци пред очите на всички във форума. И да - въпроса е ПРИНЦИПЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 първо добро утро ако ме дразни нещо повече от това някой да е некоректен , то е да ми казва "приятелю" упреците ми не са злонамерени, защото : - нито в разговорите нито в поста не си споменавал ПРЕДи това , че Рам-та е на някой друг , който се появи веднга след като ти се обадих - много добре знам какво търся , въпроса е че преди да взема Рам-чето не бях отварял въпросният ком. , за да знам с каква рам е , надявах се , че все пак е доста по-нов , а не такава антика. И представи си колко пък неудобно се почувствах аз, да се разкарвам да я взема , да ходя вечерта след работа до другият край на Пловдив , за да я занеса и сложа и да се окаже , че не става. - да прав си , че не съм погледнал преди това комп. и рамта , когато ч купувах, но разчитах на коретно твое отношение във всички случаи ... все пак се обадих не след две седмици , а след 5-6 часа. - коментарите ми след уреждане на проблема ще бъдат изтрити от мен , но до тогава ще са си тук. - ще си позволя само още една забележка за 8лв. ли ще селъжем срамота бих ти ги подарил да се почерпите с твояТ "приятел" , но ела ти да го направи дамата , на която е компа и иска да ползва тази антика за връзка единствено по скайп със сина си и взима 120 лв. пенсия. аз лично не и взех парички дори за нито една моя разходка , услуга или монтаж. за Теб незнам. лек и приятен ден. п.с. извинявай ако съм те засегнал с нещо , но не злонамерено , а коректно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.