Jump to content
BulForum.com

Продавам стари CPU и RAM

Recommended Posts

Продавам

CPU - AMD Duron 850MHz s.462

Цена 5 лева

RAM

1x128 mb DDR 266MHz - 3 лева

1x256 DDR 333MHz - 5 лева

От Пловдив съм

Остана само процесора.

не, за съжаление РАМ-та не става и след като дори не я погледнах , на място , че много бързах, се надявах и на коректно отношение ... все пак става въпрос за 8 лв. но въпроса е принципен .....

такива обади и се утре , че да видим какво правим , тя не е моя ...... не сме деца .

РАМ-та не ми върши работа , просто не е за този слот !!!

надаявам се да се разберем как да ти я върна!!

Приятелю, нядявам се си технически грамотен и правиш разлика м/у SD Ram и DDR Ram. В обявата ми пише, че плочките са DDR, а ти след като си ги взел ми казваш, че не ти пасвали на дъното, защото вместо 2 нареза(като на SD) имат само 1 посредата(както на DDR1)...ако ми беше казал, че търсиш SD, нямаше да въртя 100 телефона и да се разкарвам в най-голямата жега, за да се видим и да ти ги продам.

И да - плочките НЕ СА МОИ, съответно и парите и разбира се става дума за принципно положение - "амиииии тооооо трябва да има money back" - да има в случаите, когато продукта НЕ Е ТЕХНИЧСКИ ИЗПРАВЕН, а не когато ти не си разбрал какво търсиш.

Искам да се уточним, че отношението ми беше абсолютно коректно, след като ти казах да си я пробваш и да ми се обадиш и в двата случая(работеща и неработеща) и щеше да е още по-коректно, ако вместо да си правиш експерименти, ми беше казал, че искаш не такава ами SD Ram, И Е КОРЕКТНО, защото не съм се крил, иначе на дали щях да отговарям на телефона, а още по-малко щях да си пусна неработещите боклуци във форума...както каза ти - "не сме деца".

Разбирам, че си раздразнен, но в случая си си виновен само ти, затова че просто не си обърнал внимание какво купуваш.

Единвствения некоректен в случая си ти, защото говорихме по телефона и се разбрахме нещо, а вместо това, започваш да хвърляш злонамерени упреци пред очите на всички във форума.

И да - въпроса е ПРИНЦИПЕН!

първо добро утро :)

ако ме дразни нещо повече от това някой да е некоректен , то е да ми казва "приятелю"

упреците ми не са злонамерени, защото :

- нито в разговорите нито в поста не си споменавал ПРЕДи това , че Рам-та е на някой друг , който се появи веднга след като ти се обадих :)

- много добре знам какво търся , въпроса е че преди да взема Рам-чето не бях отварял въпросният ком. , за да знам с каква рам е , надявах се , че все пак е доста по-нов , а не такава антика. И представи си колко пък неудобно се почувствах аз, да се разкарвам да я взема , да ходя вечерта след работа до другият край на Пловдив , за да я занеса и сложа и да се окаже , че не става.

- да прав си , че не съм погледнал преди това комп. и рамта , когато ч купувах, но разчитах на коретно твое отношение във всички случаи ... все пак се обадих не след две седмици , а след 5-6 часа.

- коментарите ми след уреждане на проблема ще бъдат изтрити от мен , но до тогава ще са си тук.

- ще си позволя само още една забележка за 8лв. ли ще селъжем :) срамота бих ти ги подарил да се почерпите с твояТ "приятел" ,

но ела ти да го направи дамата , на която е компа и иска да ползва тази антика за връзка единствено по скайп със сина си и взима 120 лв. пенсия. аз лично не и взех парички дори за нито една моя разходка , услуга или монтаж. за Теб незнам.

лек и приятен ден.

п.с. извинявай ако съм те засегнал с нещо , но не злонамерено , а коректно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...