Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп

Recommended Posts

Лаптопа си го внесох от Торонто преди година и половина.Запазен е, ползван предимно за домашна употреба като настолен компютър.Не ми е правил никакви проблеми, не съм сменял нищо по него.Ето линк към точния модел с харектеристиките отдолу.

http://www.pricebat.ca/HP-Pavilion-DV6-2020CA-AMD-M300-3GB-250GB-15-6IN-Radeon-HD-3200-Windows-7-Premium.p_10103400/

Накратко - Entertainment PC както си е и написано на него.Има хубав дисплей, хубава камера и силни говорители :D :D не става много за гейминг, но съм играл на него Assassin's Creed 3те части и StarCraft 2 вървят без проблем, стига да намалиш някои работи по графиката.Видео картата е добра.

А ето и малко действителни снимки:

http://img829.imageshack.us/g/img0012tz.jpg/

Батерията не е в добро състояние - следя я на Евереста, понякога дава 50% износване, понякога скача до 80%.Понякога я разпознава като Li-Ion, понякога като NiMH.Интересното е, че ако оставиш лаптопа в покой, без да го пипаш кара 1 час, ако работиш на него пада за 15 минути...Не разбирам от батерии и не знам от какво може да е това.Който иска може да направи нужните тестове, давам мънибек 1 седмица гаранция, но не повече, защото на 29ти летя пак за Торонто.

Цена 499 лв.

Забравих да добавя, че в цената влиза и тази чанта, понеже нямам какво да я правя повече.

Чантата е за 15.6 лаптоп, непромокаема,разширяема, стегнат дизайн, без излишен кич по нея.Използвана е 5-10 пъти....колкото е и излизал лаптопа от къщи.Купувал съм я за 30ина лева.

http://img84.imageshack.us/g/img0001kep.jpg/

С това дистанционно какво може да се прави?Имам интерес, но възможен ли е коментар на цената, заради батерията?

Проблемът с батерията е решен - ниво на износване 25%.С дистанционното може да се управлява медия плеъра, уърд доументи, презентации, ПДФ файлове и така нататък.Хваща от около 6-7 метра.Възможен е лек коментар на цената, но на място след като огледаш лаптопа и говорим сериозно и ми изтъкнеш основателна причина. :)

НЕ КОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ!!!

След допълнителна уговорка тази вечер в 21 часа да го погледна и взема, изведнъж продавача решава, че трябва да го продаде на колегата, които е упоменал в последния пост, че иска да го погледне "bate_pesho" но в същото време с продавача сме се разбрали да го взема аз !!!

Цената за която се бяхме договорили е 450 лв.

Моля Модераторите да вземат това под внимание за некоректната постъпка от страна на продавача!!!

Ами то това си е за БАН!

Напоследък доста зачестяха тия изпълнения на продавачите, разберат се за цена и се уговарят за сделка и в последния момент продавача продава на друг купувач. Много не коректно отношение от страна на този продавач в случая за този лаптоп! Крайно време е модераторите да предприемат някакви действия!!!

НЕ КОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ!!!

След допълнителна уговорка тази вечер в 21 часа да го погледна и взема, изведнъж продавача решава, че трябва да го продаде на колегата, които е упоменал в последния пост, че иска да го погледне "bate_pesho" но в същото време с продавача сме се разбрали да го взема аз !!!

Цената за която се бяхме договорили е 450 лв.

Моля Модераторите да вземат това под внимание за некоректната постъпка от страна на продавача!!!

Ами то това си е за БАН!

Напоследък доста зачестяха тия изпълнения на продавачите, разберат се за цена и се уговарят за сделка и в последния момент продавача продава на друг купувач. Много не коректно отношение от страна на този продавач в случая за този лаптоп! Крайно време е модераторите да предприемат някакви действия!!!

Моля ви, не ми спамете в темата и 2мата, машината още не е продадена, а не искам темата ми да бъде затваряна преждевременно, заради това че някакви симпатяги са решили да пишат каквото си поискат в нея. ;)

@Радоьо, докато се уговаряхме с тебе за срещата, аз постнах във форума и намалих цената.И ето, че няколко минути след мен е писал човек.Естествено, че ще изчакам, човека който дава по-висока цена и ако не дай си боже се откаже тогава ще те потърся пак и както ти казах и ти се извиних най-културно ще ти дам бонус и чантата за 450 само затова, че сме говорили.Нито съм те разкарал да отидеш някъде да ти вържа тенекия и да не дойда, нито нещо подобно.Както казах ще те потърся пак АКО човека се откаже.

@ВВМ по-скоро твоето е за БАН, понеже пишеш в темата без да имаш никакъв интерес за покупка и постът ти няма каквато и да било връзка с темата.

П.П.

Какво ще рече това "докато се уговаряхме с тебе за срещата" при положение, че си се съгласил на цената и си се разбрал с купувач.

Какво всъщност става ? Разбираме се с тебе за съответната цена и едновременно намаляваш цената в форума от 500 на 475 при положение, че сме се разбрали да го видя и купя и си съгласен с съответната цена. Ако това е ново правило нека всеки в форума почне да го прилага!

Всъщност изглежда така , че всеки един от форума, ако се е разбрал с съответния човек и се стигне до покупка веднага след това да промени цената без да е оказано, че е запазен и разбрал с някои.Когато се разбираш с съответен клиент и си се разбрал постни в форума да се знае, че е запазен.

Пожелавам ти успех с продажбата но друг път не прави така , след като си се разбрал с човек и си се съгласил на цена предопреди другите чрез пост, че е запазен за да не стават такива недоразомения.

Ти пръв ме притисна ако си спомняш.Аз те помолих да изчакаш до утре-др. ден ако можеш, понеже и други хора ми бяха писали, но ти си измисли някакви командировки, нямало да си в Пловдив и темподобни работи, казвайки ми, че ако ще взимаш лаптопа ще е тази вечер и нито ден по-късно.Затова аз просто малко ускорих работите и постнах във форума.И моля те, не ми говори за коректност, след като се пазариш на ПМ.Ако искаш всичко да протича коректно и прозрачно за останалите прави го в темата.

Рубрика по правопис: НедоразУмения, Некоректен, ПредУпреждавам, предлозите в и с понякога трябва да се удвояват - във и със.

Моля ви, не ми спамете в темата и 2мата, машината още не е продадена, а не искам темата ми да бъде затваряна преждевременно, заради това че някакви симпатяги са решили да пишат каквото си поискат в нея. ;)

@Радоьо, докато се уговаряхме с тебе за срещата, аз постнах във форума и намалих цената.И ето, че няколко минути след мен е писал човек.Естествено, че ще изчакам, човека който дава по-висока цена и ако не дай си боже се откаже тогава ще те потърся пак и както ти казах и ти се извиних най-културно ще ти дам бонус и чантата за 450 само затова, че сме говорили.Нито съм те разкарал да отидеш някъде да ти вържа тенекия и да не дойда, нито нещо подобно.Както казах ще те потърся пак АКО човека се откаже.

@ВВМ по-скоро твоето е за БАН, понеже пишеш в темата без да имаш никакъв интерес за покупка и постът ти няма каквато и да било връзка с темата.

Какво ще рече това "докато се уговаряхме с тебе за срещата" при положение, че си се съгласил на цената и си се разбрал с купувач.

Какво всъщност става ? Разбираме се с тебе за съответната цена и едновременно намаляваш цената в форума от 500 на 475 при положение, че сме се разбрали да го видя и купя и си съгласен с съответната цена. Ако това е ново правило нека всеки в форума почне да го прилага!

Всъщност изглежда така , че всеки един от форума, ако се е разбрал с съответния човек и се стигне до покупка веднага след това да промени цената без да е оказано, че е запазен и разбрал с някои.Когато се разбираш с съответен клиент и си се разбрал постни в форума да се знае, че е запазен.

Пожелавам ти успех с продажбата но друг път не прави така , след като си се разбрал с човек и си се съгласил на цена предопреди другите чрез пост, че е запазен за да не стават такива недоразомения.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...