A55A551N80R Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 Лаптопа си го внесох от Торонто преди година и половина.Запазен е, ползван предимно за домашна употреба като настолен компютър.Не ми е правил никакви проблеми, не съм сменял нищо по него.Ето линк към точния модел с харектеристиките отдолу. http://www.pricebat.ca/HP-Pavilion-DV6-2020CA-AMD-M300-3GB-250GB-15-6IN-Radeon-HD-3200-Windows-7-Premium.p_10103400/ Накратко - Entertainment PC както си е и написано на него.Има хубав дисплей, хубава камера и силни говорители :D не става много за гейминг, но съм играл на него Assassin's Creed 3те части и StarCraft 2 вървят без проблем, стига да намалиш някои работи по графиката.Видео картата е добра. А ето и малко действителни снимки: http://img829.imageshack.us/g/img0012tz.jpg/ Батерията не е в добро състояние - следя я на Евереста, понякога дава 50% износване, понякога скача до 80%.Понякога я разпознава като Li-Ion, понякога като NiMH.Интересното е, че ако оставиш лаптопа в покой, без да го пипаш кара 1 час, ако работиш на него пада за 15 минути...Не разбирам от батерии и не знам от какво може да е това.Който иска може да направи нужните тестове, давам мънибек 1 седмица гаранция, но не повече, защото на 29ти летя пак за Торонто. Цена 499 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 Забравих да добавя, че в цената влиза и тази чанта, понеже нямам какво да я правя повече. Чантата е за 15.6 лаптоп, непромокаема,разширяема, стегнат дизайн, без излишен кич по нея.Използвана е 5-10 пъти....колкото е и излизал лаптопа от къщи.Купувал съм я за 30ина лева. http://img84.imageshack.us/g/img0001kep.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoPkoB Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 С това дистанционно какво може да се прави?Имам интерес, но възможен ли е коментар на цената, заради батерията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Проблемът с батерията е решен - ниво на износване 25%.С дистанционното може да се управлява медия плеъра, уърд доументи, презентации, ПДФ файлове и така нататък.Хваща от около 6-7 метра.Възможен е лек коментар на цената, но на място след като огледаш лаптопа и говорим сериозно и ми изтъкнеш основателна причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Крайна цена на лаптопа + чантата - 475 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Айде утре ще погледна батерията колко държи и ако държи над 30 минутки го взимам Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoi Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 НЕ КОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ!!! След допълнителна уговорка тази вечер в 21 часа да го погледна и взема, изведнъж продавача решава, че трябва да го продаде на колегата, които е упоменал в последния пост, че иска да го погледне "bate_pesho" но в същото време с продавача сме се разбрали да го взема аз !!! Цената за която се бяхме договорили е 450 лв. Моля Модераторите да вземат това под внимание за некоректната постъпка от страна на продавача!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VVM Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ами то това си е за БАН! Напоследък доста зачестяха тия изпълнения на продавачите, разберат се за цена и се уговарят за сделка и в последния момент продавача продава на друг купувач. Много не коректно отношение от страна на този продавач в случая за този лаптоп! Крайно време е модераторите да предприемат някакви действия!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 НЕ КОРЕКТЕН ПРОДАВАЧ!!! След допълнителна уговорка тази вечер в 21 часа да го погледна и взема, изведнъж продавача решава, че трябва да го продаде на колегата, които е упоменал в последния пост, че иска да го погледне "bate_pesho" но в същото време с продавача сме се разбрали да го взема аз !!! Цената за която се бяхме договорили е 450 лв. Моля Модераторите да вземат това под внимание за некоректната постъпка от страна на продавача!!! Ами то това си е за БАН! Напоследък доста зачестяха тия изпълнения на продавачите, разберат се за цена и се уговарят за сделка и в последния момент продавача продава на друг купувач. Много не коректно отношение от страна на този продавач в случая за този лаптоп! Крайно време е модераторите да предприемат някакви действия!!! Моля ви, не ми спамете в темата и 2мата, машината още не е продадена, а не искам темата ми да бъде затваряна преждевременно, заради това че някакви симпатяги са решили да пишат каквото си поискат в нея. @Радоьо, докато се уговаряхме с тебе за срещата, аз постнах във форума и намалих цената.И ето, че няколко минути след мен е писал човек.Естествено, че ще изчакам, човека който дава по-висока цена и ако не дай си боже се откаже тогава ще те потърся пак и както ти казах и ти се извиних най-културно ще ти дам бонус и чантата за 450 само затова, че сме говорили.Нито съм те разкарал да отидеш някъде да ти вържа тенекия и да не дойда, нито нещо подобно.Както казах ще те потърся пак АКО човека се откаже. @ВВМ по-скоро твоето е за БАН, понеже пишеш в темата без да имаш никакъв интерес за покупка и постът ти няма каквато и да било връзка с темата. П.П. Какво ще рече това "докато се уговаряхме с тебе за срещата" при положение, че си се съгласил на цената и си се разбрал с купувач. Какво всъщност става ? Разбираме се с тебе за съответната цена и едновременно намаляваш цената в форума от 500 на 475 при положение, че сме се разбрали да го видя и купя и си съгласен с съответната цена. Ако това е ново правило нека всеки в форума почне да го прилага! Всъщност изглежда така , че всеки един от форума, ако се е разбрал с съответния човек и се стигне до покупка веднага след това да промени цената без да е оказано, че е запазен и разбрал с някои.Когато се разбираш с съответен клиент и си се разбрал постни в форума да се знае, че е запазен. Пожелавам ти успех с продажбата но друг път не прави така , след като си се разбрал с човек и си се съгласил на цена предопреди другите чрез пост, че е запазен за да не стават такива недоразомения. Ти пръв ме притисна ако си спомняш.Аз те помолих да изчакаш до утре-др. ден ако можеш, понеже и други хора ми бяха писали, но ти си измисли някакви командировки, нямало да си в Пловдив и темподобни работи, казвайки ми, че ако ще взимаш лаптопа ще е тази вечер и нито ден по-късно.Затова аз просто малко ускорих работите и постнах във форума.И моля те, не ми говори за коректност, след като се пазариш на ПМ.Ако искаш всичко да протича коректно и прозрачно за останалите прави го в темата. Рубрика по правопис: НедоразУмения, Некоректен, ПредУпреждавам, предлозите в и с понякога трябва да се удвояват - във и със. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radoi Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Моля ви, не ми спамете в темата и 2мата, машината още не е продадена, а не искам темата ми да бъде затваряна преждевременно, заради това че някакви симпатяги са решили да пишат каквото си поискат в нея. @Радоьо, докато се уговаряхме с тебе за срещата, аз постнах във форума и намалих цената.И ето, че няколко минути след мен е писал човек.Естествено, че ще изчакам, човека който дава по-висока цена и ако не дай си боже се откаже тогава ще те потърся пак и както ти казах и ти се извиних най-културно ще ти дам бонус и чантата за 450 само затова, че сме говорили.Нито съм те разкарал да отидеш някъде да ти вържа тенекия и да не дойда, нито нещо подобно.Както казах ще те потърся пак АКО човека се откаже. @ВВМ по-скоро твоето е за БАН, понеже пишеш в темата без да имаш никакъв интерес за покупка и постът ти няма каквато и да било връзка с темата. Какво ще рече това "докато се уговаряхме с тебе за срещата" при положение, че си се съгласил на цената и си се разбрал с купувач. Какво всъщност става ? Разбираме се с тебе за съответната цена и едновременно намаляваш цената в форума от 500 на 475 при положение, че сме се разбрали да го видя и купя и си съгласен с съответната цена. Ако това е ново правило нека всеки в форума почне да го прилага! Всъщност изглежда така , че всеки един от форума, ако се е разбрал с съответния човек и се стигне до покупка веднага след това да промени цената без да е оказано, че е запазен и разбрал с някои.Когато се разбираш с съответен клиент и си се разбрал постни в форума да се знае, че е запазен. Пожелавам ти успех с продажбата но друг път не прави така , след като си се разбрал с човек и си се съгласил на цена предопреди другите чрез пост, че е запазен за да не стават такива недоразомения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.